Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz finest #252 üzenetére

sztem meg 16 :)
    legalábbis anno amikor én jártam még általános meg gimibe akkor még 16 volt tudtommal, onné emlékszem hogy volt pár oláh a suliban 15 évesen még mindig 6odikos volt , alig várta hogy betöltse a 16ot és dobbantson

mellesleg a diákhitel : nem olyan rossz dolog, én és rengeteg haverom élünk vele, statisztikai tény hogy nyugdíjkorhatár eléréséig te az összeget nem fizeted vissza az fix :) csak ha valami nagyon nagyon pénzes melód van...én pl személy szerint azért vágtam bele mert ősök 18. szülinapomon kijelentették, nem kötelesek eltartani, fűtés, lakás, ennivaló, stb az természetes hogy biztosítják de ha bulizni akarok, ruházkodni illetve albérletezni, vagy egyéb azt biztosítsam én, én így kerültem bele ....nem hiszem higy hátrány érne mert legalább nem létminimumon szűkölködve töltöm egyetemi napjaim, ami később kifizetődő lehet, egyetemen ugyis a kapcsolatok kialakitása a lényeg, nem a tanulmány :) és ha neadjisten egyik haver segit hozzájutni egy zsírosabb melóhoz akivel anno mittomén együtt nyaraltam diákhitelből, hát uramisten legyen :) de amugy a 6% tényleg nem egetrengető összeg akármilyen fizunál, tekintve hogy a fiatalok többsége úgyis fizet emellett még rengeteg részletet, lakáshitel stb szóval sztem belefér, legfelebb a jövőben figyel arra az ember hogy semmit ne részletre vegyen, hanem spórol rá egy évet vagy mittomén

[Szerkesztve]

• tildy

nagyúr

válasz finest #252 üzenetére

Jó én még leragadtam a 17nél, mi időnkben addig tartott a szakmunkásképzés (és gondolom emiatt 17 a jogsinak is az alsó határa)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés