- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
sztem meg 16
legalábbis anno amikor én jártam még általános meg gimibe akkor még 16 volt tudtommal, onné emlékszem hogy volt pár oláh a suliban 15 évesen még mindig 6odikos volt , alig várta hogy betöltse a 16ot és dobbantson
mellesleg a diákhitel : nem olyan rossz dolog, én és rengeteg haverom élünk vele, statisztikai tény hogy nyugdíjkorhatár eléréséig te az összeget nem fizeted vissza az fixcsak ha valami nagyon nagyon pénzes melód van...én pl személy szerint azért vágtam bele mert ősök 18. szülinapomon kijelentették, nem kötelesek eltartani, fűtés, lakás, ennivaló, stb az természetes hogy biztosítják de ha bulizni akarok, ruházkodni illetve albérletezni, vagy egyéb azt biztosítsam én, én így kerültem bele ....nem hiszem higy hátrány érne mert legalább nem létminimumon szűkölködve töltöm egyetemi napjaim, ami később kifizetődő lehet, egyetemen ugyis a kapcsolatok kialakitása a lényeg, nem a tanulmány
és ha neadjisten egyik haver segit hozzájutni egy zsírosabb melóhoz akivel anno mittomén együtt nyaraltam diákhitelből, hát uramisten legyen
de amugy a 6% tényleg nem egetrengető összeg akármilyen fizunál, tekintve hogy a fiatalok többsége úgyis fizet emellett még rengeteg részletet, lakáshitel stb szóval sztem belefér, legfelebb a jövőben figyel arra az ember hogy semmit ne részletre vegyen, hanem spórol rá egy évet vagy mittomén
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest