Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia! Igen, kell is, az első olajat gyorsan le kell dobni, párszáz km után, már nem emlékszem (utána nem kell túl sűrűn, nem kap akkora terhelést, én most 2000km körül járok, de 5000-ig nem terveztem a cserét). A csere nem bonyolult, de kicsit meg kell emelni hozzá a motor elejét, mert úgy kell feltölteni (de nem kell bele sok, talán 150ml?), különben kifolyik, mivel meg van döntve a gearbox ház. Ha kicsit túltöltöd, akkor sincs baj, max a szuszogóján kinyomja nagy menés után.
A leeresztő gyárilag be van ragasztva, ha nem akarja az igazságot, nem szabad erőltetni, mert eltörik a gearbox ház. Meg kell kicsit melegíteni és utána simaliba. Nekem Liqui Molly 85W90 GL-5 hipoid hajtóműolaj van benne. De más márka is jó bele, Castrolnak is van hozzá olaja. A GL-5 és a viszkozitás a fontos, amit írtam az a gyári. -
Doki16
addikt
Szia!
Te a hajtóműben cseréltél már egyébként olajat? És most vásároltam egy használt MX5-öt és gondoltam így 900km-el benne már inkább kicserélném. Milyen való bele? Mennyire bonyolult a csere?
Köszönöm előre is a válaszodat
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bestbuy játékok
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Milyen routert?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Használt Nintendo Switch amoled
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Bontatlan - Logitech A50 X Lightspeed - ÚJ GENERÁCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest