Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsiv92
tag
válasz
Mortein #7486 üzenetére
Nem tudom, hogy ez az igény még aktuális-e, de most vagyunk túl egy pár játékon párommal és barátokkal is.
Ha gyorsan össze kellene foglalnom, akkor egy zero to hero casual játék. Az elején könnyen összecsomagolnak, de a kaland vége felé te leszel a félisten. A rendszere előre picit ijesztő lehet, de egyszerű. Nincs nagyon játékosok közti rivalizálás, az összedolgozást értékeli a játék.Minden hős más. Minden karakter saját eszközökkel és mechanikákkal rendelkezik, ami ad egy kellemes csavart a játéknak. Több szerepbe-irányba is viheted játékod során a karaktered.
A repetitívség ellen dolgozik egy saját mechanikával, ami random eseményt generálhat minden terem felfedezésénél (ajtónyitás kártyapakli, jó sok lappal), illetve van egy rajongói random kalandgenerátor is, ha a szabályfüzet kalandjai nem elegek. Vasárnap a barátok előtt nagy elánnal elkezdtem a játékot a karakteremmel, mert "majd megmutatom hogy kell játszani" melynek eredménye az lett, hogy a kezdőterületre leidéztem véletlen egy komplett szörnyhordát egy ajtókártyával.
A dobozban lévő dolgok minősége szerintem kiváló az árához viszonyítva. Termérdek mini és szép grafikás egyéb asset. Tegnap rögzítettem a primeolós kartonomra 4 hőst, így kezdődik a festős időszak, hogy a megérdemelt kinézetével vehessen részt minden szereplő a játékban.
Ami fontos, hogy rengeteg a token és nincs a dobozban tárolásukra megoldás, így mi venni fogunk hozzá egy horgászrendezőt. Jelenleg organza tasakban tárolunk minden tokent, mindegyik fajtának saját tasakja van, de nagyon időigényes a játék és még sokat hozzátesz a tokenes ki-be csomagolós macera.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest