Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ricsiv92

tag

válasz Mortein #7486 üzenetére

Nem tudom, hogy ez az igény még aktuális-e, de most vagyunk túl egy pár játékon párommal és barátokkal is.
    Ha gyorsan össze kellene foglalnom, akkor egy zero to hero casual játék. Az elején könnyen összecsomagolnak, de a kaland vége felé te leszel a félisten. A rendszere előre picit ijesztő lehet, de egyszerű. Nincs nagyon játékosok közti rivalizálás, az összedolgozást értékeli a játék.

Minden hős más. Minden karakter saját eszközökkel és mechanikákkal rendelkezik, ami ad egy kellemes csavart a játéknak. Több szerepbe-irányba is viheted játékod során a karaktered.

A repetitívség ellen dolgozik egy saját mechanikával, ami random eseményt generálhat minden terem felfedezésénél (ajtónyitás kártyapakli, jó sok lappal), illetve van egy rajongói random kalandgenerátor is, ha a szabályfüzet kalandjai nem elegek. Vasárnap a barátok előtt nagy elánnal elkezdtem a játékot a karakteremmel, mert "majd megmutatom hogy kell játszani" melynek eredménye az lett, hogy a kezdőterületre leidéztem véletlen egy komplett szörnyhordát egy ajtókártyával. :DDD

A dobozban lévő dolgok minősége szerintem kiváló az árához viszonyítva. Termérdek mini és szép grafikás egyéb asset. Tegnap rögzítettem a primeolós kartonomra 4 hőst, így kezdődik a festős időszak, hogy a megérdemelt kinézetével vehessen részt minden szereplő a játékban.

Ami fontos, hogy rengeteg a token és nincs a dobozban tárolásukra megoldás, így mi venni fogunk hozzá egy horgászrendezőt. Jelenleg organza tasakban tárolunk minden tokent, mindegyik fajtának saját tasakja van, de nagyon időigényes a játék és még sokat hozzátesz a tokenes ki-be csomagolós macera.

Új hozzászólás Aktív témák