- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsiv92
tag
válasz
Mortein #7486 üzenetére
Nem tudom, hogy ez az igény még aktuális-e, de most vagyunk túl egy pár játékon párommal és barátokkal is.
Ha gyorsan össze kellene foglalnom, akkor egy zero to hero casual játék. Az elején könnyen összecsomagolnak, de a kaland vége felé te leszel a félisten. A rendszere előre picit ijesztő lehet, de egyszerű. Nincs nagyon játékosok közti rivalizálás, az összedolgozást értékeli a játék.Minden hős más. Minden karakter saját eszközökkel és mechanikákkal rendelkezik, ami ad egy kellemes csavart a játéknak. Több szerepbe-irányba is viheted játékod során a karaktered.
A repetitívség ellen dolgozik egy saját mechanikával, ami random eseményt generálhat minden terem felfedezésénél (ajtónyitás kártyapakli, jó sok lappal), illetve van egy rajongói random kalandgenerátor is, ha a szabályfüzet kalandjai nem elegek. Vasárnap a barátok előtt nagy elánnal elkezdtem a játékot a karakteremmel, mert "majd megmutatom hogy kell játszani" melynek eredménye az lett, hogy a kezdőterületre leidéztem véletlen egy komplett szörnyhordát egy ajtókártyával.
A dobozban lévő dolgok minősége szerintem kiváló az árához viszonyítva. Termérdek mini és szép grafikás egyéb asset. Tegnap rögzítettem a primeolós kartonomra 4 hőst, így kezdődik a festős időszak, hogy a megérdemelt kinézetével vehessen részt minden szereplő a játékban.
Ami fontos, hogy rengeteg a token és nincs a dobozban tárolásukra megoldás, így mi venni fogunk hozzá egy horgászrendezőt. Jelenleg organza tasakban tárolunk minden tokent, mindegyik fajtának saját tasakja van, de nagyon időigényes a játék és még sokat hozzátesz a tokenes ki-be csomagolós macera.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Jövedelem
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bluetooth hangszórók
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest