- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gubek-Einste #66204 üzenetére
Igen, ezeket már néztem, mégsem stimmel valami. Kb 1 hónapja nem érem el pl a NAS-omat (FTPS, SFTP, WebDav) az Internet felől. Állandóan hibás authentikációt dob, vagy rossz jelszó hibával szállok el.
Konfig: Koax kábel -> EPC3925-Wan - EPC3925-Lan -> MikroTik-Wan - MikroTik-Lan - NAS
Ez több mint egy éve műxik. De nemrég valamilyért be***rt. Az EPC3925-ben a MikroTik Wan portjának az Ip címe (192.168.2.100) DMZ-ben van. Ráadásul leteszteltem: ha az EPC3925 LAN oldaláról (és oda is csatlakozva, azaz a 192.168.2.0/24 tartományból) tudok csatlakozni a MikroTik mögötti NAS-hoz. Tehát a MikroTik-ben jók (maradtak) a PortForward/DstNat szabályok. Ezért következtettem arra, hogy a TréHóm-nál változott valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Konteó topic
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Külpolitika
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple TV eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest