Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gubek-Einste #66204 üzenetére
Igen, ezeket már néztem, mégsem stimmel valami. Kb 1 hónapja nem érem el pl a NAS-omat (FTPS, SFTP, WebDav) az Internet felől. Állandóan hibás authentikációt dob, vagy rossz jelszó hibával szállok el.
Konfig: Koax kábel -> EPC3925-Wan - EPC3925-Lan -> MikroTik-Wan - MikroTik-Lan - NAS
Ez több mint egy éve műxik. De nemrég valamilyért be***rt. Az EPC3925-ben a MikroTik Wan portjának az Ip címe (192.168.2.100) DMZ-ben van. Ráadásul leteszteltem: ha az EPC3925 LAN oldaláról (és oda is csatlakozva, azaz a 192.168.2.0/24 tartományból) tudok csatlakozni a MikroTik mögötti NAS-hoz. Tehát a MikroTik-ben jók (maradtak) a PortForward/DstNat szabályok. Ezért következtettem arra, hogy a TréHóm-nál változott valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest