Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
-
törölt tag
válasz
bopeti98 #125630 üzenetére
Jelenleg ezekről tudok felvenni, a teszt és az éles boxon is.
RTL Klub HD, TV2 HD, Hír TV, ATV HD ,Life TV HD, TV4 HD, Film+HD, Story4, RTL2 HD, Super TV2 HD, Fimcafe HD, Ozone TV HD, Da Vinci, MTV, Mozi+ HD, Comedy Centra HD, RTL+, Muzsika TV, Spektrum Home, Sláger TV, Pesti TV, CNN, Euronews, Sport 1 HD, Eurosport 1 HD, Sport 2 HD, Eurosport 2 HD, Aréna 4 HD, Minimax, Disney Channel, JimJam, Nickelodeon, Nictoons HD, Galaxy 4, Cool HD, Film 4 HD, Paramount Network HD, Discovery HD, TLC, ID Discovery, Natgeo HD, Natgeo Wild HD, Animal Planet HD, TV Paprika, Fit HD, Apostol TV, Pax TV, EWTN, Heti TV, Travel HD, History HD, D1 TV, Viasat Explorer, Viasat Nature HD, Viasat History, StingRay Classica HD, MTV 90's, VH1, Dikh TV, Nick JR, TV2 Kids, Cartoon Network, Boomerang, Fishing and Hunting HD, MTV hits, Fim Mánia, Epic Dráma HD, RTL Gold, Sorozat+, FimBox, FimBox Star, FilmBox Family, FilmBox HD, MTV Live HD, Euronews HD, TV5 Monde, RTR Planeta
UI: Aminek van SD változata azt nem néztem meg.
-
bopeti98
őstag
Jól látom, hogy az új Telekom TV csomaghoz RTL Most+ kód sem jár?
A korábbi kódot inaktiválták, meg is szűnt az RTL Most+ jogosultságom, új kódot meg egyáltalán nem ír a Telekom Fiókban. -
törölt tag
Az új boxon el lehet rejteni az általam sohasem nézett adókat? Se léptetésnél, se a műsorújságban nem akarom látni azokat. Én kb.30 adót nézek és nem nagyon zavarna a csatorna sorrend, ha csak annyi látszódna.
-
bopeti98
őstag
A felvétel az most jelenleg mely csatornákon működik? Csak mert én bármit próbálnék felvenni, kiírja, hogy a felvétel funkció nem elérhető. Nem sikerült olyat találni, ami felvehető.
-
poli27
veterán
Ha valaki keresné hogyan tudja az új droid távval a tévét is vezérelni :
A TV be-/kikapcsoló gomb 2 másodpercnél hosszabb nyomva tartás esetén tudsz váltani a SmartBox üzemmód és TV üzemmód között, így választhatsz, hogy melyiket szeretnéd irányítani.
Sztem belehetne rakni az összefoglalóba is -
patrikcoc
senior tag
Na, ilyet se láttam még, csatornaváltás közben kiakadt az egész, rebootolni kellett hogy helyreálljon. Akinek új smartboxa van 5.1-es hangrendszerrel, működik az 5.1 azokon a csatornákon, ahol van? Pl. HBO HD, nekem csak PCM-et ír a hangrendszer bármilyen beállítást próbálok (régi boxon ment a Dolby). Illetve a CEC is ritkán működik, általában a boxot külön kell bekapcsolnom, mert nem éled fel. CEC nélkül meg ha éjjelre nem kapcsolom ki a boxot, akkor reggelre egy "OOPS! Sorry about that! Do you want to send the crash report to help fix us the issue?" popup fogad.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest