- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- T-Home IPTV
- (téma lezárva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
spikkee
csendes tag
Kecsegtető amit mondasz, én egy 9x cm átmérőjű LG LCD TV-n nézném, a digiTV minősége hogy is mondjam nem tökéletes, ha ettől jobb az IPTV és tud működni a dolog szünetmentes szolgáltató váltással akkor nem sokat kell gondolkodnom. Ez a szünetmentes szolgáltatóváltásos dolog tud működni szerinted netes megerendelés esetén, vagy be kell menjek egy T-Home pontba, ha ily módon szeretném megrendelni a csomagot. Jelenleg az Ultraweb előfizetője vagyok, és 8Mbites netem van. gondolom erre nem nagy dolog rátelepiteni az IPTV+ADSL+DSL-telefon családi csomagot. Köszi!
-
ZozzHUN
addikt
-
MCkey
csendes tag
-
szasza_xp
senior tag
-
geneve
csendes tag
-
Tacsika
aktív tag
-
Qn
csendes tag
Köszönöm a két választ...
Tehát akkor pontosítva a kérdésem
Ha a routerből jövő ethernet kábelt csatlakoztatom egy hub-ra vagy switch-re, akkor abból az eszközböl tovább vitt kábellel csatlakoztathatom a második set-top-boxot ?
Úgy persze, hogy ugyanarról a switch-re csatlakoztatott PC képes lesz ugyanúgy a netezésre ...Ha jól értettem a 3-as vagy 4-es porton keresztül lehet további berendezéseket - set-top-box-ot csatlakoztatni.
-
lukacr
csendes tag
-
FehérHolló
veterán
-
ForRedGlory
félisten
-
ssolitude
őstag
-
szasza_xp
senior tag
-
ssolitude
őstag
-
szasza_xp
senior tag
Erre sajna rájöttem, de a kérdésem az, hogy meddig? Mondjuk engem annyira nem izgat fel, vannak más csatornák, de annyám azt sem tudja, hogy mi a torrent meg hogy mi az a kalózöböl, szóval neki jó volna ha müködne. Én annyira nem találtam olyan filmet a tékában, amit ne láttam volna, vagy ne olyan sz*r volna hogy hajlandó legyek megnézni, pl az ezerarcú Segal filmei teljesen hidegen hagynak...
-
J.R.Ewing
tag
nem igaz.
NINCS hivatalosan wireless megoldás a T-Home TV-nél. Utoljára augusztust hallottam, hogy akkortól lesz. vagy akkorra lesz kiírva a beszállítói tender...
szóval aki T-Home Tv-t rendel, az készüljön fel fúrásra, faragásra, vezetékezésre...
Tegnap anyázott pont az egyik szerelő, hogy az igénylések felét vagy visszamondják, vagy nem lehet telepíteni. olyan szinten szar a kábel néhány helyen, hogy pl 11.ker etele út 54/b-ben harmadikon faszán megy a T-Home TV, hetediken már nem...
de volt pár olyan ügyfelem, hogy most újítottam fel a házat 20milláért, nekem itt nem fúrnak szét semmit...8 Mbites ADSL mellé ne rendeljétek meg, mert nem fog annyival menni. senki nem fog neked szólni, hogy bolond a 8asat fizeted, feleslegesen.
szal, aki nem akar fúrást, kábelezést, az használja továbbra is a szobaantennát
és várjon év végéig, addigra már elvileg lesz hivatalos, a T-com álatal telepített wireless megoldás is.de gondolom a többségnél eddig is eljutott a koax a TV-ig, szal nem értem azokat, akik sírnak emiatt.
-
FehérHolló
veterán
1. Azóta szakad. Folyamatosan azt a választ kapjuk, hogy a probléma megoldása folyamatban.
Valószínűsítem, hogy a vonallal van gond.2. 1Mbit van már olyan 6 éve (volt ez már 512Kbps és 2Mbps is emelési időszaktól függően), eddig nem volt vele ilyen gond. Ha azt kell látnom, akkor nincs probléma. Köszi!
3. Részletkérdés. Fenti dolog miatt kihoztak nekünk egy új routert, bácsi elkért minden kódot meg azonosítót, ami a réginél be volt állítva, de mindegyiket megváltoztatta. Nem nagy ügy, visszacsináltam, de kicsit komikusan hat az egész.
Köszi a választ!
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- T-Home IPTV
- (téma lezárva)
- Gyúrósok ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Samsung kuponkunyeráló
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Amazon Kindle
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Babszem kamerarendszer kerül az iPhone 18 Pro előlapjára
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera +tartozékok
- Xiaomi Redmi Note 15T 12/256Gb ezüstszürke hibátlan
- Magyar! LENOVO 15.6" iPS 144Hz 300nits - RTX4060-8 / 24 / 512GB, i5-13450, WiFi6ax, GARANCIA 2027-05
- X1 Carbon Gen9 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és várjon év végéig, addigra már elvileg lesz hivatalos, a T-com álatal telepített wireless megoldás is.