Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap annyira eljutottunk a kartonozással hogy mára már csak a garázs maradt. Azt is szerintem időben befejezzük és idénre befejeztem a melót.
Délután visszakaptuk csillagot is. Kiderült hogy a szélvédőig elmegy az áram de a fűtőszál nem megy és az ellenállása is 5 ohm helyett 200. Szóval ha szélvédőfűtést szeretnénk akkor cserés az üveg. Utánajárok mennyi lenne kicseréltetni és ha nem horror árban van akkor kifizetjük. Olyan nagy a felület hogy lekaparni egy agyrém és menet közben is alakul ki párásodás amit ugyan levisz a klíma csak valahogy úgy tervezték meg a fűtésrendszerét a kocsinak hogy vagy a szélvédőre fújsz levegőt és máshová nem, vagy máshová fújsz és az elektromos fűtőszálat üzemelteted. Ha viszont ez nem működik akkor beszívtál. Szemiben ami ugyanúgy digitklímás simán tudom mindenhová veretni egyszerre a levegőt.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- Canon MF416dw Mono WIFI-s Multifunkciós lézer Nyomtató/Másoló/Szkenner/Fax
- GoPro 9, 10, 11, 12 akku és töltő
- GAMER GÉP /I5 9400-6 MAG + 16GB DDR4 + MSI 1660 Ti 6GB DDR6 O.C. + 128GB SSD + 4TB HDD + FSP 500W/ !
- Lg oled C3 sok gari
- Case LianLi Q58 PCIE 4.0 Edition, Mini-ITX,fekete,a képen látható tartozékokkal!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest