Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap reggel miután pirkadt lementem megnézni Csillagot. Ismét rá kellett jönnöm hogy ez már az az autó aminek a motorterében én egyáltalán semmit nem tudok tenni. Teljesen zsúfolt és olyan csövek vannak amik az én hibaelhárítási ismereteim amit még anno a 92-es honvédségi C kat. jogosítványom megszerzésénél magamba szippantottam édes kevés. Arra jó hogy a fő hibát felismerjem. Mindenesetre beültem és kipróbáltam. Valóban nagyon lent fogott csak a pedál és pár pumpálás után feljebb jött. Kipróbáltam és össze vissza autóztam vele itt helyben. Fél alatt oldott a kuplung de simán lehetett vele váltani és elindulni is. Semmi reccsenés vagy erőltetés nem volt. Volt hogy felpuhult a pedál de ha visszahúztam megjavult. Laikus véleményem szerint a munkahenger dugattyúján elkopott a gumitömítés és átereszt néha. Hétfőn szerviz és ott eldöntik hogy javítókészlet vagy csere.
Szerda óta küzdünk egy problémával. Sári késő este kakilt és másnap mondta hogy apró fehér kukacok vannak benne. Azonnal telefonáltunk a dokinak de kép kellett volna neki hogy az alapján felírja rá a gyógyszert. Persze azóta nem volt kaki amit le lehetett volna fotózni. Mindenki vizsgálta a székletét hogy van e benne és tegnap este Boldinak talált egyet szerelmem. Fel is hívta az ügyeletet és kapott rá gyógyszert amit az egész család beszed- Éjszaka azután már volt Sárinak is 2 ürítése amiben viszont volt rendesen kukac. CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ERŐS IDEGZETŰEKNEK!
Ma reggel gyógyszertár és megkezdjük a kúrát. Doki mondta hogy kutya vagy macska vagy bármely háziállattól kaphatta el. Apámnál és mamánál is összeszedhették.
Sehová nem mentünk mert édes takarított és ma folytatja.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Autós topik
- Milyen routert?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva