Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap nagyjából összeállítottuk a faház falait és rádobtuk az OSB.-t. Ma elkészítjük hozzá a terasz részt a tetővel és ha minden igaz oda is felkerül a léc majd rá az OSB. Zsindely lesz rajta így újabb 30m2 körül lőhetek az új szegbelövőmmel. Lassan behozza az árát.
Reggel beugrok a Hiltis sráchoz mert kapok tesztre tőle egy gipszkartonos behajtót tárral amit kipróbálok hogy az OSB rögzítésére mennyire tudom használni. Kértem hozzá egy toldót is hogy ne kelljen leguggolnom vagy térdelnem de sajnos nem kapta vissza a tesztből. Ha megérkezik még délelőtt hozzá akkor kihozza nekem is próbára. Majd alakul.
Édesemék ma bemennek Boldinak cipőt venni mert kinőtte ami volt és szandi nem lesz jó ha jön az ígért esős idő.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest