Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Teljesen nyugodtan aludtam és ezt többek között annak tudom be hogy ma végre dolgozok! Lehet ez csak egy napos munka de mégsem ülök itthon és ez máris boldoggá tesz. Itt elsősorban nem is csak pénzkérdés hanem az hogy végre mozgok. Teljesen eltunyulok télen a munkahiány miatt.
Tegnap nem takarítottam táltost mert nem volt annyira jó idő. Majd valamikor máskor. Ha esetleg több napot fogok most dolgozni akkor lehet elviszem a porszívót magammal és ebédszünetben kiszívatom.
Reggel beszéltem volt asszonnyal hogy mi is történt Imrus felvételién. Az elmeséltek alapján egész ügyes lehet 60 fő jelentkezett 25 helyre és ő benne volt. Na nem a tanulmányi eredménye alapján. Felvételin 3 rajzot kellett készíteniük adott témákra és vinniük is kellett saját rajzokat. Ezek alapján vették fel művészeti szakra. Hmmm. Még a végén valami művészféleséget nevelnek belőle amikor én precíziós fémipari szakmát akartam neki.
Tegnap éreztem először hogy mozog a pindurkám. Odatapasztottam a fülemet édes pocakjára és megnyomta a pocak. Ez az első kommunikáció apa és gyermeke között. Nagyon boldogan aludtam el ettől!
Nemsokára indulunk. Közösen visszük cuncikát oviba és kiteszem édest a pennynél én pedig indulk dolgozni.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Automata kávégépek
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest