Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
MasterDeeJay #24830 üzenetére
Szerintem nem fog 4-5 évet se elmenni, de ne legyen igazam, nekem leég félpénzért a 3 évet tudó is, mivel itthoni saját céges kis hálózat van pár eszközzel, és én vagyok a rendszergazda is, nekem ezt könnyebb felügyelni, terhát én könnyebben bevállalom azt is, hogy ránézek, és a megfelelő időben cserélem.
Sok ilyen apróságon múlik, kinek mit érdemes venni, itt évente 2X van 5 másodperc áramszünet, itt csak azért van szünetmentes, hogy legyen, igazi ok nincs rá. Ahol napi problémát jelent a hálózati áram minősége, ott biztosra kell menni. -
roseA580
tag
válasz
MasterDeeJay #24830 üzenetére
Az NJOY 2 évet ad az akkura is!
"Garantie 36 Luni UPS / 24 Luni Batterii"
Új hozzászólás Aktív témák
- APC SUA1000i Smart-UPS 1000 670W UPS valós szinuszos, vadiúj aksikkal, hibátlan működéssel eladó
- APC UPS hálózati kártya AP9617
- APC BX1400UI szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
- Effekta MTD 1500 1500VA 938W valós szinuszos szünetmentes eladó új aksikkal
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest