- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
Ugye diplomához szükséges lesz csinálnod x kredit értékben. Szakodhoz kapcsolódó speciális témájú tárgyak, amik szerintem elég hasznosak a kötelező tárgyakon túl. Ha olvasol infós blogot pl ott is említve lett egy jómunkásember által, hogy elég sok hasznát vette a speckolloknak később a gyakorlatban is.
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
Ez tetszett, de tényleg van benne valami.
Meg inkább az,hogy ugye akkor még az infósoknak nagyrészt minden közös. Utána egyre inkább válnak szét a szakok, mindenki a specifikusabb tárgyak felé. Jó az a Kis Árpád, amikor mindenki csapkodja a székeket, hiányozna ha nem lenne. Az pedig tény, hogy nagyon kényelmetlen. -
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
Értem. Hát minden tárgy szinte abból áll, hogy otthon tanulod meg magadnak, egy irányt adnak. Ezt másképpen nem is nagyon lehetne szerintem. Ha valaki jól akar tudni érvényesülni leül a gép elé és gyakorol tanulgat. Ezt nem lehet muszájból csinálni és azért mert ha végzel jól fizet esetleg.
-
8nemesis8
veterán
Hát igen, ezt senki sem mondta, csak amikor kialakultak a csapatok, hogy ki is legyen a projektmenedzser és ott kezdődött hogy kinek volt alkesza!?Nah sebaj. Jó csapatba kerültem meg összetartottunk és jól sikerült nagyon is.
Viszont tényleg egyre jobban azon vagyok, hogy alkeszt fel kell venni, mindenki mondja programozás szempontjából mennyire hasznos. Egyébként nehézségben hol van? -
8nemesis8
veterán
Én nála voltam Prog1ből ,de nem volt erős a gyakorlat(sajnos). Leadja nem túl nagy átéléssel a tanár úr. Jó arc egyébként, de amit gyakon vettünk zh azokhoz képest majdnem nehéz volt. Igaz mindent lehet használni de akkor is. Plussz pontokat szívesen osztogat. Meg voltam elégedve vele, picit lehetne keményebb

-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
Hasznos infók, köszi.
Én javaban szeretnék majd dolgozni, hogy gyakoroljam a nyelvet de majd alakul. Nem tudom mennyivel nehezíti meg a munkát javaban esetleg.Kaptam egy tippet könyv terén: java 2 útikalauz programozóknak 5 ,majd megnézem a triál verziót

snow.man elhiszem, de még arról semmit sem hallottam egészen eddig.
-
8nemesis8
veterán
Neked volt már adatbázis alapú rendszerek tárgyad?
Jöhetne tőled is vélemény, mert ahogyan hallottam fontos javaban ugye a GUI írás és ahhoz keresnék egy jó könyvet majd.Egyetértek veled. Haverom akivel voltunk egy csapatba nah neki már volt előtte alkesz és nagyon sokat jelentett, onnan tudta használni az egész MVC és SSADM módszertant például. JSP és ilyesmi finomságok, amiről addig én még nem is hallottam.
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
Én is így tudom, akkor remélhetőleg idén is marad ez a tendencia. Biztosan nem egy utolsó php sem, de könyebb php-ben dolgozni, mint javaban ugyanazt. Gondolok itt például a GUIra, amit ha jól tudom itt fontos.
-
8nemesis8
veterán
Igen én is ezért akarom inkább javat gyakorolni, nem azért jöttem ide, hogy olyat tanuljak amit magamtól is sokkal könyebben meg tudok tanulni. Akkor Erdőhelyinél ti választottatok csapatot?
Mert most volt RFem és sorsolás történt nekünk csoporton belül kialakítottak 3csapatot és így kellett, korábban ott is lehetett választani csapatot, de több visszaélés miatt ez a rendszer megszűnt. -
8nemesis8
veterán
Jah értem, php nem nehéz én is szünetben tanulgattam meg adatb-hez.
Itt elvileg majd csoportban kell dolgozni 2-3fős, nem tudod hogy véletlenszerű lesz a beosztás vajon vagy mi alakíthatunk csapatokat!? -
8nemesis8
veterán
Én úgy hallottam, hogy lehet választani akár Java-t is, tehát nem feltétlen szükséges php-ben dolgozni. Erről tudsz valami esetleg?
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
Én is mérnök infós vagyok és Szegedi modult választva nekem kötelezőnek írja a digitális képfeldolgozást és a számítógéppel támogatott tervezést is.
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
Látjátok kapunk jó kis 7000forintot újévi pénznek

-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
Erről a digitális képfeldolgozásról lehet valamit tudni!?Mennyire nehéz!?
Alga előfeltétele, így nem gondolom, hogy túl könnye lenne. -
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
Most olvastam végig a szar-ról linkelt fórumrészletet, de ez NC.
Ilyet...., most már az orrod sem fújhatod ki, mert a zsebkendőt ha elővennéd akkor megbuksz.
-
8nemesis8
veterán
Nah igen pont ezaz. Fájó dolog, ha valakinek puskázással sikerül az, ami esetleg nekünk sok tanulás árán sem jön össze. Viszont meg fogja bosszulni magát a puskázás, nem annak aki csak ritkán puskázik, hanem aki majdnem végig igénybe veszi, de ezt ő meg fogja szívni, ahogyan írtad is állásinterjún.
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
Én első sorban ültem pont mögöttem olyan 2-3sorral történt ez. Villogott a toll, ahogyan érzékelte. Én erről csak hallottam de úgy gondoltam pletyka, de úgy tűnik mégsem az.
Ezt már mondjuk kicsit túlzásnak tartom az egyébként sem kevés felügyelet mellé, engem nem érdekelt nem akartam puskázni eleve, de ez már szerintem egy picit sok. -
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán

Sikeres vizsgákat

-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
Senki nincs akinek tavaly volt intelligens rendszerek tárgya?
Nagyon hasznos lenne 1-2infó a kurzusfórumról kellene. -
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
Int rendszerek vizsgáról tudnátok információt adni kedved mérnök-infósok!?
Elég nagy szervezetlenséggel ment le a félév eddigi fele és szerintem vizsgán is folytatódik majd ez a tendencia, de hátha van valami infó korábbi évek tapasztalatai alapján.
Előre is köszi. -
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
Volt aki találkozott alga 2.kötprogként a tejeskannás feladattal?
A pubban lévő feladatot kezdtem átírni, nem túl nagy sikerrel.
Ha valaki megoldotta már esetleg, akkor jöhetne 1-2tipp, hogy hogyan induljak el. -
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
Aki már megcsinált az Intelligens rendszereket vagy a rendszerfejlesztést az segíthetne 1-2kérdésben.
Elsőhöz: kötprogot miből lehet megcsinálni?
Másodikhoz: Vizsgán csak előadásanyagot kell tudni?
Esetleg van valahol ebből valami minta, hogy hogyan is néz ki egy ilyen vizsga!? -
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
8nemesis8
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha hülyeséget kérdeztem és valamit összekevertem, akkor előre is bocs.
Lehet szimpatikus vagy neki. Amúgy mondjad neki ,hogy szereted a kólát. 

Ha nem is valami túl komfortos terem ,de legalább a minek