Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
válasz
liaviolet #39 üzenetére
Bocs, hogy csak így "idepofátlankodok", de én is elég erősen ebben a témában vagyok.
Infó szakon végeztem középiskolát, szereztem egy 2éves OKJ-s papírt és 2éve (mégis) elkezdtem a főiskolát, mert diploma nélkül rendkívül nehéz elérni, hogy komolyan vegyenek.
Vagy egy olyan iskolába mész, ahol szerződésben állnak cégekkel és végzés után be tudnak lökni egy kezdő állásba, vagy könnyen más pályán találod magad. kb 5 éve bruttó 150-200eft-ot tudtak ajánlani, amikor még az OKJ-s papírommal próbáltam állást szerezni, rendszergazdaként, rendszerüzemeltetőként, webprogramozóként.Vagy azt az utat választod, hogy autodidakta módon megtanulsz mindent, ami a szakmához kell, legyen szó bármilyen területről, vagy személy szerint a következőket ajánlanám.
- Bootcamp pl.: codecool, metujump, greenfox
- Egyetem/Főiskola Üzemmérnök informatikus (BProf) szak+ folyékony angol nyelv. Utóbbi mindenképp kell, mert enélkül nem fognak komolyan venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest