Hirdetés

Aktív témák

• Mosqu!to

addikt

válasz Arhel #71 üzenetére

Azért kicsit más kint a hangulat.

Huh, ha megengeditek, beszámolok az 1. napról:
    reggel itthon sátor kitisztaítása, összekészülés, indulás kifelé. Árpád hídnál telefonálni akartam, de nem találtam a telefonom, és úgy emlékeztem, hogy a metrón még megvolt, ezért kicsit befostam, hogy a villamoson ott hagytam. kicsit letörtem. na mind1, haverokkal találkozunk ott, ezért menni kell, amúgy sem tudtam volna elérni már azt amiről leszálltam, mert már elment. A helyszínen keresek egy pénzes nyilvános telefont, de nem nagyon látok, megkérdezem a fakabátot, hátha tud segíteni, de már előre láttam, hogy reménytelen, természetesen nem tudott segíteni. Egy darab kártyás telefon volt, elkezdtem nézni a cuccaim, hátha van nálam kártya, és kivételesen az égiek mellém álltak, volt! Gyorsan hívom anyám, hogy eltűnt a telefonom, de ahogy beleszóltam, már avval fogadott, hogy otthon hagytam... Oriási kő esett le a szívemről, ugyanis csomó olyan sms van benne ami nekem nagyon fontos, illetve minden ismerősöm telefonszáma...
    Később találkoztunk haverokkal, megyünk befelé, először egy jegyre tarháló csaj állít meg, aki 10 forintokból akar hetijegyet venni, majd 2 seggrészeg csávesz csimpaszkodik ránk, hogy adjunk pénzt. Egyik megfoja a vállam, gyorsan le is csavartam a kezét, utána békén hagytak. 3 pénztár volt nyitva, de szerencsére pont akkor nyitott a 4., ahol csak 10 percet kellett várni, hogy beválthassuk a lapunkat jegyre. OK, megvan, nyomás befelé. Első dolgunk volt sátorhelyet keresni, ami nem volt egyszerű, mert már minden zajmentes, úttol távoli árnyékos hely foglalt volt. Haverom felhívta a bátyját, aki már 0. nap kijött, hogy ők hol vannak és van e ott hely, volt, odamentünk, frankó elkeritett rész volt, nem tele részegekkel, távol a nagyobb színpadoktól, és autóút sem volt ott. Már épp felvertük a sátrunk, amikor megjelenik 2 fószer, hogy mi itt dolgozunk e?
    - Hol?
    - Hát itt, az üzletben (ezzel magamögé mutatott egy kis bolthoz)
    - Mi nem...
    - Hát akkor nyomás innen, mert itt csak azoknak az embereknek lehet sátort verni...
    Próbáltunk alkudozni, de sehogy sem engették, hogy ott maradjunk, arra hivatkozva, hogy még fognak oda jönni, és nem fognak elférni...
    Örültünk ennek, mert minket is, meg haverom bátyjáékat is elzavarták, sátrat összeszedni megin meg még kellemesebb volt... Na mind1, mi mentünk helyet keresni, elválva haverom bátyjáéktól, találtunk is egyet, igaz, út mellett, de legalább nagyobb színpadtól távol és árnyékban. Sátor felver, pihen...
    Szereztünk magunknak PestiEst különkiadást, amiben a programok voltak leírva, meg hogy melyik színpad hol található, egy darabig olvasgattunk, aztán elkezdtünk sétállgatni. Itt elkezdtek rinyálni h mekkora sz0pás ez az egész, hogy csak itt sétállgatunk, mondom nekik, hogy nappal mit várnak, majd este lesz koncert. Persze őket nem az érdekelte mint engem, aztán a végén elváltunk, ugyanis ők mentek tovább sétálni a semmibe, én meg mentem inkább Animára. Isteni volt a koncert, oriási hangulat, szerencsére a közepe felé be is sötétedett. Amikor elméletileg vége lett volna a koncertnek, és elment az előadó, akkor még minden ember ottmaradt, és tapsolt, aztán a végén visszajöttek, megkérdezték, hogy akarunk e még táncolni, erre oriási IGEN! üvöltés jött létre, melynek örömére még 2 számot leadtak. Nagyon-nagyon jó volt a koncert, az egész tömeg táncolt, 1-2 nyomorultat levéve, akik beálltak a nagy tömegbe, és 1 helyben álldogáltak...
    A koncert után elkezdtem keresni haverokat, mert ugyebár telefon otthon maradt, persze a sötétben ez elég reménytelen volt. Út közben megállított pár cigipapírt és tüzet tarháló ember, tüzet adtam, cigipapírt meg csak akkor ha ők zizit ;]
    Vannak a helyszínen nagyon hangulatos részek, már bánom, hogy nem oda költöztünk, ilyen lampionos negyedek pl, ahol ilyen mindenféle kis babák meg nemtommmik vannak végig aggatva a fákon egy hosszú úton, és azok a cuccok meg nagyrészt pirosak, tehát ilyen kínai negyed szerű volt, meg volt, ahol csak piros égősor volt, azis nagyon tetszett.
    Ezek után úgy döntöttem, hogy visszamegyek a sátrainkhoz, és ott várok a többiekre, ami sikeresen végződött, kb 1 óra után ők is megjelentek, persze lekésték a koncertet amire mentek, mert nem találták a színpadot, csak a koncert végére értek oda. Mostmár nem nagyon volt jó koncert, ezért úgy döntöttünk dumálunk még kicsit, aztán szunya. Reggel persze a kukás autók és a toitoi kocsik zajára ébredünk, amik 5 percenként mennek föl-alá elöttünk.
    Akkor úgy döntöttünk irány haza, fürdés, kajálás, kaja csomagolás, és nyomás vissza.
    És most itt vagyok fürdés elött, szal már megyek is a kádba, ha gondoljátok holnap is írok:B.
    Akinek meg nem tetszik ez se, annak meg elnézést:)

Huh bazee, kicsit hosszúra sikeredett :D

[Szerkesztve]

Ja és azt el is felejtettem, hogy a sátorunk egy zsidó táncsátor mellett van, ahol tegnap ilyen lagzilajcsi szerű ember zagzilajcsi féle zenéket játszott (lehet ő volt az :D). Aztán megjelent a sok kipás ember és elkezdte ropni. A nézelődőket is hívogatták táncolni, volt aki bement, volt aki nem, én inkább a 2. -at választottam:)

[Szerkesztve]

Aktív témák