Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Sanya595
senior tag
"Hiszen a valóságshow-k megjelenése előtt is volt nézettsége az adott tévécsatornáknak."
Ez igy igaz,de ha ezzel növelni tudták.... (mért is...mert az emberek nem kapcsolták el,hanem nézzik)....akkor már megérte nekik és addig csinálják amig tudják...
Érdekes,hogy a megagigasztárokat meg a csillagakárkiket fele ennyi ember nem szidja,peddig tök úgyanez a kategória.
Ennyi "sztár-t"a földön nem találnak,mint amenyit nálunk csinálnak 1 év alatt."A tévében meg a rádióban frankón szarrá játsszák és majdcsak megkedvelik hogyha halják meg látják,
hisz bármilyen a nóta, mindig megvan rá a kóta. Ha csengetsz, (csing-csing) pörgetik a subtratációba.
Hogy teljes legyen a kép, és hogy jól vegye a nép,
a piár menedzser ezerrel akcióba lép.
És a temérdek bulvár búvár még ha nem is bírja, elhiszi hogy sláger mert az újság megírja." -
Sanya595
senior tag
+1
Én a vv topikban is megismertem pár embert akitt addig nem ismertem,peddig viszonylag régóta Ph-zok.De nem is az a lényeg,hogy ki,milyen régi regg,hanem,hogy kicsit megismerjük egymást.Persze van olyan akitt jobban birunk és van akitt nem...
De ez nem is lehet másként,mert nem kedvelhet mindenki mindenkitt.
A tv-röl meg nem is érdemes beszélni...akárki ülne Kolosi Péter helyén,mindenki ezt tenné,mert ebböl jön a lóvé.. -
Sanya595
senior tag
Én csak azt nem értem,hogy Te nem szereted ezt.Úgy,mint pl Én a Cod játétkott.
Csak kettönk közt annyi a különbség,hogy Én soha meg nem keresném azt a topikott,illetve ha megláttnám az aktuális témák közt,még akkor sem kattintanék rá csak azért,hogy beirjam : "mekkora szar és milyen hülye mindenki aki itt van".
Kb Ti ezt "élvezitek",mert erre más magyarázat nincs.Jahh és a Benkö feleséget keres,mennyivel volt jobb?
-
Sanya595
senior tag
Ne is törödj vele.
A másik topikban retek klub és mégis mindenki tudja,hogy mirröl van szó.
Legjobban azt nem szeretem,amikor érdemben nem tudnak belekötni a hsz tartalmába és ezért inkább keresik benne a helyesírási hibát.
Én nem tudok jól helyesen írni,de le se sz@rom..
A topikért grat,igy legalább lesz hol beszélgetni megint egy ilyen jó és magas színvonalú műsorról....
Aktív témák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest