Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
válasz
sh4d0w #43853 üzenetére
Olyan nehéz kérdés nálam, mint egy FTC-Debrecen meccs.
De általában a Fradinak szurkolok ilyenkor.Én úgy számolok, hogy a 2. hely megszerzésére kellene koncentrálni. Tehát max. egy x.
tzimash: Persze. Nem érdekel a foci. Mindig csak a számítógépek és a szex.
Tom5: Nagyon helyes.
Értsd úgy, hogy X vagy Győr.
-
-
balesz^
tag
Tolnai u. 28
-
LamerGyuri
senior tag
Nem eladó
próbacuccnak használom én is.
Az NForce-s lapok elég stabilak,én a leírásod alapján hőpaszta kiszáradásra gondolok,főleg a vidkarinál,3-4 év elég hosszú idő...de északi híd vagy proci túlmelegedés is hasonló hibát okoz;aztán amíg a belső hőkorlátozó nem hűl le,addig nuku elindulás
Ja igen:ugyanez a korlátozás a táp belsejében is előfordul...úgyhogy szerintem nem úszod meg,szét kell dönteni és szépen egyenként átnézni mindent.
mod:Túlfeszvédő nélkül gépezni?
...bátor ember...vagy gazdag?
-
LamerGyuri
senior tag
A hardvernek lelke van...
Mennyi idős a cucc,mennyit megy egy nap?Túlfeszvédős elosztót használsz?Mikor volt utoljára teljesen leválasztva a hálózatról?- tudod,kábel falból ki -Felpúposodott kondi itt-ott esetleg...Sok kérdés felmerül hirtelen bennem.Egy hardverdetektáló progit kéne futtatni folyamatosan-Everest vagy ilyesmi-mi újság a hőfokokkal.
-
juliabrilke
veterán
Igen... Ez az a pasi volt, aki úgy néz ki mindig, mintha csinálna valamit! (Szerintem netezik
) De még akkor se kérdezi meg, hogy segíthet-e valamiben, ha mondjuk a kollégája másik vevővel "foglalkozik".
A nőről inkább nem is beszélek! Ő szerintem a statiszta vagy a létszámnövelő szerepét tölti be...Régebben volt olyan főnököm, aki azért szólt, mert akkor még eladóként nem mosolyogtunk a vevőre!! Ezekkel mi lenne ott?
Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest