- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
válasz sh4d0w #43853 üzenetére
Olyan nehéz kérdés nálam, mint egy FTC-Debrecen meccs.
De általában a Fradinak szurkolok ilyenkor.Én úgy számolok, hogy a 2. hely megszerzésére kellene koncentrálni. Tehát max. egy x.
tzimash: Persze. Nem érdekel a foci. Mindig csak a számítógépek és a szex.
Tom5: Nagyon helyes. Értsd úgy, hogy X vagy Győr.
[ Szerkesztve ]
-
-
shankeesham
tag
válasz sh4d0w #13634 üzenetére
Én nem tudom, hogy juliabrilke mit csinál és azt sem, hogy neked az mekkora előrelépés, hogy a munkatársa lehetsz. Az biztos, hogy a szalagmunkánál kellemesebb körülmények között dolgozhatsz és nem utolsó sorban magasabb fizetésért.
vivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
balesz^
tag
Tolnai u. 28
-
LamerGyuri
senior tag
Nem eladó próbacuccnak használom én is.
Az NForce-s lapok elég stabilak,én a leírásod alapján hőpaszta kiszáradásra gondolok,főleg a vidkarinál,3-4 év elég hosszú idő...de északi híd vagy proci túlmelegedés is hasonló hibát okoz;aztán amíg a belső hőkorlátozó nem hűl le,addig nuku elindulás
Ja igen:ugyanez a korlátozás a táp belsejében is előfordul... úgyhogy szerintem nem úszod meg,szét kell dönteni és szépen egyenként átnézni mindent.mod:Túlfeszvédő nélkül gépezni? ...bátor ember...vagy gazdag?
[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
LamerGyuri
senior tag
A hardvernek lelke van... Mennyi idős a cucc,mennyit megy egy nap?Túlfeszvédős elosztót használsz?Mikor volt utoljára teljesen leválasztva a hálózatról?- tudod,kábel falból ki -Felpúposodott kondi itt-ott esetleg...Sok kérdés felmerül hirtelen bennem.Egy hardverdetektáló progit kéne futtatni folyamatosan-Everest vagy ilyesmi-mi újság a hőfokokkal.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
juliabrilke
veterán
Igen... Ez az a pasi volt, aki úgy néz ki mindig, mintha csinálna valamit! (Szerintem netezik ) De még akkor se kérdezi meg, hogy segíthet-e valamiben, ha mondjuk a kollégája másik vevővel "foglalkozik".
A nőről inkább nem is beszélek! Ő szerintem a statiszta vagy a létszámnövelő szerepét tölti be...Régebben volt olyan főnököm, aki azért szólt, mert akkor még eladóként nem mosolyogtunk a vevőre!! Ezekkel mi lenne ott?