Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
Motaba78
addikt
Kellemes szerdát mindenkinek.
-
nagyúr
-
Rellind
senior tag
válasz Napfénysüti #39852 üzenetére
Sajnos nem vagyok otthon. És nem is leszek egy darabig, azért keresek valakit.
Köszi az infokat.
-
juliabrilke
veterán
4k magasságában lenne valakinek keveset fogyasztó pci-e foglalatos kártyája? Netezős gépbe kellene, de egy kis játékot is futtatna néha.
-
nagyúr
-
JohnnyX
őstag
-
cannibal
senior tag
válasz juliabrilke #39855 üzenetére
Már megint ?
-
törölt tag
válasz Rellind #39849 üzenetére
nekünk volt fesztiválról volt ilyen élményünk hazafele. a riasztó lezabálta az akksit, és nem tudtunk hazajönni. már alig voltak emberek, és kergettük a maradék haza felé tartó fesztiválozókat, hogy segítsenek. a legviccesebb az volt, amikor egy baromi nagy dombon lementünk (megtolás helyett), és nem tudtuk visszatolni a kocsit
-
mdk01
addikt
válasz szijartg #39850 üzenetére
Gyújtás után nem alszik el semmi világítanak az ikonok, indításnál se kép se hang,aksi jó, mert autószerelő nézte. Az ő véleménye alapján keresek valaki.
Írja hogy az ikonok világítanak----->van töltet
Indításnál se kép se hang----->gondolom meg sem mozgatja annyira meg azért nem igazán szokott lemerülni világító ikonoknál hogy meg se mozdítsa.
Autószerelő nézte ---->akkor csak ért hozzá és még tán rá is mért az aksiraKevés esetbe van ilyenkor az aksival a probléma, csak mindenki kapásból arra gondol.
Richie 146:
Mikor vetted az aksit?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Már pedig lemerülhet annyira. Nekem volt ilyen. Világítottak a visszajelző lámpák de nem volt elég kraft az akksiban hogy elindítsa a kocsit.
Azért ha belegondolsz az indításhoz bizony kell áram rendesen ahhoz meg hogy pár led világítson nem igazán...Bendix se kattog Richie146?
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
mdk01
addikt
válasz Napfénysüti #39864 üzenetére
Nem azt írtam hogy ha világít a led akkor el is tud indulni a kocsi.
Azt írtam, hogy ha a led világít annyi szufla szokott lenni az aksiban hogy megmozdítsa, tehát hogy megkapja az indító áramot csak qrv@ kevés.
Richie azt írta meg sem mozdul tehát még az áram sem jut el oda. Legalábbis nekem ez jött le.
-
Rellind
senior tag
mdk01: 2009.aug. Banner,Az ikonok fel villannak és úgy is marad mindegyik,ha minden rendben volna akkor az olajnyomás és az aksi ikonok maradna indítás előtt.
Napfénysüti: Valami kattogott asszonykám szerint. Sajnos én nem tudtam megnézni, mert nem vagyok otthon. Jah és a központi zár is hülyéskedik. Hol bezár, hol nem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
mdk01
addikt
Hát ha kattogott, meg a zár is xarakodik akkor lehet az aksi, bár egy 2,5éves aksinak nem szabadna tönkremenni, szóval én még mindig azt mondom hogy alapból az aksi nem ment tönkre "csak" vmi zárlat(vagy vmi hasonló) lehet a rendszerbe ami leszívhatja.
Akkufánál vagy csavar-akkunál bemérik ingyen az aksit vidd el. Ha az jó akkor autóvillamossági ahogy írtad is.
-
nagyúr
Simán tönkremehet ennyi idő alatt is. Nem véletlenül adnak 2 év garanciát csak.
Rokonomnak 2 éven belül ment tönkre az Exide akksija ami ugye nem is egy szar márka... Persze gariban cserélték de csak azt akartam ezzel mondani hogy manapság bármi tönkremehet, fogyasztói társadalomban élünk. Nem a minőség meg a hosszú élettartam már a lényeg.Més que un club!
-
csaba77
csendes tag
válasz Napfénysüti #39870 üzenetére
még az avulást is megtervezik..ugy ,hogy éppen leteljen a garancia
[ Szerkesztve ]
Csibe
-
juliabrilke
veterán
Gyerünk emberek, ne rinyáljatok!
Tessék termelni, a pénzt meg elkölteni, fogyasztani.
más: videókártya project megoldva.
-
tzimash
őstag
-
mdk01
addikt
A régi Intellimouse 1.1A után melyik Microsoft egér volt még hasonlóan jó széria ebben a kategóriában?
Köszi
-
nagyúr
Milyen normális számtech boltok vannak Fehérváron? Öcsémnek kéne külső 2,5-es mobilracket vennem (szerintem satasat) ajándékba.
Més que un club!
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy fölös molex->8pin-es átalakítója? (VGA-hoz kellene[4890])
Megvenném...üdv.: ocsi
-
zsotesz81
senior tag
válasz Napfénysüti #39876 üzenetére
pl. Aqua Computers
-
nagyúr
-
Laca73
csendes tag
Hát én Őket javaslom!
-
honda23
aktív tag
válasz Napfénysüti #39881 üzenetére
Aqua, többi felejtős.
Sokkal olcsóbb a többinél, olyan, mint a pesti Ipon.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
JohnnyX
őstag
En ezt es ezt tudom javasolni. Ha nem is azonnal hanem megrendelesre, en nagyon ritkan megyek mashova.
honda23: Szvsz: tobb levelben erdeklodve a valaszuk eddig nulla volt, mintha a /dev/null-ba kuldtem volna, innentol reszemrol...
[ Szerkesztve ]
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
ocsi19
senior tag
Jelenlegi eladó cuccok:
- Gigabyte HD4850 GDDR3 512MB / gyárilag Zalman hűtős, doboza, driverCD megvan - 15e
- Samsung SH-S223 Lightscribe / gyárilag fehér, de valaki lefújta az előlapot feketére - 2e
- ATX fekete ház / !apró felületi festéksérülés a bal oldallapon - 3eBeszámítok 8pin-es VGA tápcsatit
-
San398
őstag
válasz JohnnyX #39884 üzenetére
Én is érdeklődtem már e-mail-ben az Aqua-nál, az én levelem is valahol ott landolt ahol a tiéd!
Személyesen bementem akkor korrekten intézték a rendelésem.Amikor megérkezett a boltba a cuccom akkor felhívtak telefonon hogy mehetek érte.-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
vinikorn
aktív tag
Szerintetek egy Asus 6600GT TOP-ra (520/1100MHz) feltehető egy Asus passzív hűtő: [link]?
-
D.Orion
veterán
válasz vinikorn #39887 üzenetére
Ha azt akarod, hogy megdögöljön, akkor igen. Magyarul inkább ne.... Az a bordázat max 20W-al ha megbirkózik, és már sokat mondtam...
(#39875) mdk01: Régi 3.0. De már se a régi 1.1-et se a 3.0-át nem kapni. Helyette vannak a ránc felvarrott változatok ugyanezen néven.
Jut is eszembe, ha tegnap reggel 8kor keltem és este 6ra mentem 12órázni, akkor most már 23:30perce vagyok ébren? Szerintem jobb lesz ha megyek és alszom, pedig kávét se ittam.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz vinikorn #39887 üzenetére
6600GT elég melegedős holmi mert magas órajeleken jár, javaslom egy zalman vf700 beszerzését és azt 6V al járatni rajt, halk és hidegen is tartja, a ramra is érdemes rárakni a hozzá kapott süniket, főleg 1100Mhz miatt, mert gondolom 1,6ns ramokat raktak rá amik 1200Mhz -t bírnak max
May the Force be with you!
-
JohnnyX
őstag
2 napja szoptam ezzel, mire a win7-es pc felismerte usb kabelen keresztul.
Utolso megoldaskent ujrainditottam, hat nem megjavult? WindowsCe ...
Gondolhattam volna erre elobb is...VF700Cu van nalam elado
-
JohnnyX
őstag
válasz juliabrilke #39893 üzenetére
Nem az enyim, nekem csak a 2 winfost kellett osszehazasitanom.
VF700Cu 3,5k, alatta van egy memohibas (csikos a kep) Leadtek PCI-E 6600.
-
mdk01
addikt
válasz D.Orion #39894 üzenetére
Fekete van nekem is de volt fehér is és valóban tök egyforma. Mondjuk a fehér nem kattint kétszer csak a fekete.
Ennyire sikerült modernizálni?UI.: Kicsit megsajnáltam tegnap, gondoltam megnézem mi is történt a belsejébe hátha lehet bele életet lehelni, de eltörött a nyák két helyen keresztbe. Hát eléggé felidegesített az tény.
[ Szerkesztve ]
-
siti
őstag
válasz juliabrilke #39893 üzenetére
"régi érintőképernyős mini gép"
képet, típust és részleteket kérünk.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest