- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok! Nincs valakinek véletlenül elfekvőben iphone töltőkábele, vagy hol lehet kapni olcsóért? Köszi.
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok! Nincs valakinek véletlenül elfekvőben egy eladó (vagy bérelhető
) DVI-D -> VGA átalakítója?
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
martonx #86792 üzenetére
Hát igen, olcsón. Valamiért nincs kedvem 13ezret kiadni egy 8m-es "darabért", mert láttam ilyet.
Az edigital-os árak jók lennének, csak nincs belőle éppen. Bár nem most volt, viszont voltam még tavaly egy számtech boltban, de ott nem volt kábel így. De akkor körbenézek holnap délelőtt. Köszi.
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok! Hol kaphatok (akár méretre, akár előre szerelt) patch kábelt gyorsan olcsón?
Néztem 1-2 boltot most a neten, de 2-5 napot írnak szállításra és holnap délutánra kellene. -
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani megbízható fűtés/kazánszerelőt Szegeden? Át kellene nézni és kitakarítani egy régebbi Vaillant kazánt, mert most volt a kéményseprő és azt mondta, nagyon ráférne. -
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok. Eladó egy LG W2242S monitor. Hibátlanul működik, kábelek vannak, doboz nincs, garancia 3 nap. Érdeklődni privátban.
-
#PeTeY#
aktív tag
Hali!
"Tojás" Csodanő-t keresek. Nincs valakinek eladó?
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok.
Eladó egy LG Flatron W2242S monitor 16k-ért. Szép állapotban, csak próbagari van. -
#PeTeY#
aktív tag
Igazad van. Siettem, rosszul fogalmaztam. Http címnél gondolkozott a végtelenségig, alul írta, hogy várakozás a kiszolgálóra, míg ip-nél egyből írta ki, hogy a kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt (vagy valami ilyesmi). És valóban nem a google volt az, hanem a computerhope.com vs 45.79.151.23. Csak a google dns-ével szórakoztam, és az maradt meg. Pongyolán fogalmaztam, bocsi.
Viszont azzal egyáltalán nem találkoztam, amit írtál.
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
stopperos #75360 üzenetére
Én már mindent próbáltam, mondjuk pont az live cd-re nem volt szükség, de előtte már volt eszköztörlés, registry buherálás, router beállítások, DNS-sel bohóckodás (sokáig azt hittem ezzel van gond, mert a www.google.com nem jött be böngészőben, de a 8.8.8.8 igen), csökkentett mód (ahol volt net rendesen) és teljesen véletlenül vettem észre, hogy az Avast vírusírtóm kavart be. Előző nap jött hozzá valami frissítés és módosulhatott valami beállítás vagy nem tudom, mert először töröltem (kipucoltam mindenhonnan), és volt net, aztán újratelepítettem, és megint nem. Már nem volt idegrendszerem kutatni, hogy mi állítódott el, szóval az Avast ment a kukába...
Köszönöm neked is és minden hozzászólónak a segítséget.
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
macilaci78 #75355 üzenetére
Ez azért remekül hangzik. Jó lenne pedig megúszni az újratelepítést, meg kideríteni, hogy most mi ment félre, mert havonta ezt eljátszani...
tisn: Köszi, most lesz egy hálókari, ha azzal nem boldogulok, akkor jelentkezem.
stopperos: Elsők között próbáltam, meg a kábelcserét is, de egyik sem segített.
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok! Van ma valakinek olcsóért eladó pci hálókártyája, vagy wi-fi adaptere? Vagy esetleg kölcsönbe, míg kiderítem, hogy mi van a gépemmel?
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
vizslakutya #74277 üzenetére
Köszi, utánuk nézek.
@FoxiestFox: Pont egy ilyet vinnék... A sors keze?
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok,
Szgk műszaki vizsgáztatást hol érdemes csináltatni? Nemrég költöztem Szegedre, még nem vagyok képben ilyen dolgokkal (sem). Köszi.
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok! Másfél, vagy két szobás bútorozatlan albérletet keresünk két felnőtt és egy két és fél éves gyerek számára Szegeden akár hosszabb távra. Alacsony rezsijű lakást szeretnénk, emelet mindegy. Lehetőleg Petőfitelepen, de ebből a szempontból rugalmasak vagyunk. Július végén szeretnénk költözni. Ha lehet privátot írjatok, mert azt hamarabb észreveszem. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- További aktív témák...
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- Samsung Galaxy S9+ kék független
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- Acer Predator Helios 500 PH517-61
- Samsung Galaxy A36 / A56 128GB / 256GB új BONTATLAN 2év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest