Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz pschio #23430 üzenetére
Eddig nekem is így volt, de ez hétfőn változik Alap telefon (készülék nincs), családi iptv (nincs bedugva a 230-ba) meg 25 megás net. Hétfőn jár le az éves szerződés, ezért tegnap bemenetem a feketesasba érdeklődni. A kislány addig sakkozott a csomagokkal, hogy alap telefon + 50 megás net 30%-kal olcsóbb lesz, mint a jelenlegi
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Rick4
félisten
válasz pschio #23228 üzenetére
Valójában bárhova, nincsenek nagy sorok, de jó egy éve nekem a Fonógyári úti csapat tudott gyors időpontot adni, kb 30 perc alatt végeztek is.
Regio Finance Kft
Címe: 6726 Szeged, Fonógyári út 10.
Telefonszámok: 62/555-77749" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
vmi
tag
-
azbest
félisten
válasz pschio #21822 üzenetére
Türelmeseknek esetleg olyan automata, ami elfogad 5 forintost... más kérdés, hogy az automata tulaja nem biztos, hogy örülni fog neki. (Ugyanis általában nem azt a pénzt adja vissza, amit bedobnak, mert ömlesztve gyűjti, hanem pl 50-eseket ad helyette.)
A posta felszámol valami díjat érte... régebben amikor még volt 1 forintos, akkor úgy volt a beváltás árazása, hogy 100 forint felett akár mennyi 1forintost adtál be, akkor is csak 100 forintot adtak érte, mert 100 érme váltása 100 forint volt Most már lehet százalékban dolgoznak... lehet hogy már nem rolniban kérik, hanem más csomagolásban, mert ha jól hallottam már súly alapján "számolják".
-
Syl
nagyúr
válasz pschio #21741 üzenetére
Ez érdekes. Én vasárnap szanáltam a win7-et (ment fel a szekrény tetejére a vista, xp, win2k, winme, win98 mellé ) és azóta ubi 12.04. Flash-t nem is kellett telepíteni, azonnal ment. Konzolt is csak azért szedem elő, mert abban egyszerűbb a repository feltétele.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz pschio #21285 üzenetére
hiábaa csődnél kieleted, hogy nem fizetsz
a kezesség addig tart bár szerintem mondjuk az elmúlt 50 év összes politikusát akár a teljes vagyonával együtt is odadná hogy 0-zák le az egyenlegünketMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
-
-
partymaci
aktív tag
válasz pschio #20682 üzenetére
vegyel bobanal ilyet, dd-wrt is futkos rajta frankón, és sztem nincs 5000 huf
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
-
-
félisten
-
-
MODERÁTOR
válasz pschio #17837 üzenetére
Nekem is tetszettek a wp7 telók. Aztán kézbe vettem egyet és kb 10 percig nyomogattam. Egyedülálló élményt okozott, mert még nem volt SOHA egyetlen telefon, egyetlen oprendszerrel se a kezemben, amire kevesebb mint 10 perc alatt véglegesen és halálosan ráuntam volna. A wp7 ilyen. Egyszerűen már az első nap unalmas.
Megveszed, másnap már megbántad. Egyszerűen nincs ingered kezedbe venni, használni. Komolyabb érvet nem tudok felhozni vele szemben, telefonálni biztos ugyanolyan rajta, de nekem ez az érv elég ahhoz, hogy egy életre meneküljek minden elől, ami windows phone. Volt 6.valahányas Samsung i780-am, egy halálosan elbaltázott, unalmas vacak volt szintén. Részemről a kalandozás letudtam a wp univerzumban. Ha rám hallgatsz, nem esel bele a wp hibába. -
ben800
aktív tag
válasz pschio #17848 üzenetére
Akkor azt javaslom várd meg a wp8-as telókat,és azután elvileg a wp7-es telóknak le fog menni az ára
Amúgy egyszer én is próbáltam omnia 7-et,a kijelzője nagyon szép,nagyon gyors működés,a csempék is tetszettek csak éppen még nincs sok alkalmazás az ms storeban,engem igazából ez tart vissza. 1 év és kifort lesz az is már csak idő kérdése.. -
ben800
aktív tag
-
macilaci78
nagyúr
válasz pschio #17391 üzenetére
Szexshopban.
Árkád, Eldorádó tele van haszontalan szarokkal..._Petya_: Nokia PCSuite, a saját PC-s progija mit ad elő adatkábellel? Tippem szerint telepítés és összedugás után Outlookkal zokszó nélkül szinkronizál.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
gabesz82
őstag
válasz pschio #16043 üzenetére
"Csak tudnám mi a tökömért járok még a szeged topicba..."
Ha hiszed ha nem, én is épp ezen gondolkoztam el az elmúlt 2 percben...
A topic az utóbbi pár napban hétben abból áll, hogy először kötözködnek egymással, aztán már ócsárolják is egymást random egyének. Menjetek inkább strandra... vagy hűsöljetek a tóparton... Tiszaparton, kinek mi az inge az vegye magára, vagy tekerje a fejére hideg vizes borogatásként...
[ Szerkesztve ]
PSN: Morfologus82
-
Rick4
félisten
válasz pschio #15932 üzenetére
A 4 óra az a max. jellemzőbb a 2-2.5 óra, 8-tól 2 óránként indítják az utalásokat, és bele kell férniük a 4 órába. Nyűgösebb lehet a takszövön keresztül, ott még nincsenek meg ehhez a feltételek.
Tapasztalat, erstén belül 10-20 perc alatt megvolt eddig is.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
mcclode
tag
-
-
-
Rick4
félisten
válasz pschio #14586 üzenetére
Így járt anno egy Galilei nevű csóka is. A hülyék voltak többen, később kiderült, mégis neki van igaza. De nézd az én oldalam, próbálok valamit tényszerűen közölni (sokadik esetben) és erre valaki rögtön tényként kezeli, hogy azt csak és kizárólag csalással, szabálytalanul lehet megoldani. Te mit mondanál, ha tudod hogy igazad van, és legalább 4x félreértelmezik amit írtál?
Egyébként aki csak haszontalan, személyeskedő hozzászólásokat tud produkálni, meg a 3Ft-os szarjait naponta 2x berakni, annak senki se akarja a hozzászólásait látni, de én biztosan nem. Egyébként meg pont nem érdekel, hogy akarod-e látni amit írok, továbbgörgetni eddig is megvolt a lehetőséged.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest