- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Syl
nagyúr
válasz
pschio #23430 üzenetére
Eddig nekem is így volt, de ez hétfőn változik
Alap telefon (készülék nincs), családi iptv (nincs bedugva a 230-ba) meg 25 megás net. Hétfőn jár le az éves szerződés, ezért tegnap bemenetem a feketesasba érdeklődni. A kislány addig sakkozott a csomagokkal, hogy alap telefon + 50 megás net 30%-kal olcsóbb lesz, mint a jelenlegi
-
-
-
azbest
félisten
válasz
pschio #21822 üzenetére
Türelmeseknek esetleg olyan automata, ami elfogad 5 forintost... más kérdés, hogy az automata tulaja nem biztos, hogy örülni fog neki. (Ugyanis általában nem azt a pénzt adja vissza, amit bedobnak, mert ömlesztve gyűjti, hanem pl 50-eseket ad helyette.)
A posta felszámol valami díjat érte... régebben amikor még volt 1 forintos, akkor úgy volt a beváltás árazása, hogy 100 forint felett akár mennyi 1forintost adtál be, akkor is csak 100 forintot adtak érte, mert 100 érme váltása 100 forint volt
Most már lehet százalékban dolgoznak... lehet hogy már nem rolniban kérik, hanem más csomagolásban, mert ha jól hallottam már súly alapján "számolják".
-
Syl
nagyúr
-
-
-
-
-
-
-
-
partymaci
aktív tag
válasz
pschio #20682 üzenetére
vegyel bobanal ilyet, dd-wrt is futkos rajta frankón, és sztem nincs 5000 huf
-
-
-
-
válasz
pschio #17837 üzenetére
Nekem is tetszettek a wp7 telók. Aztán kézbe vettem egyet és kb 10 percig nyomogattam. Egyedülálló élményt okozott, mert még nem volt SOHA egyetlen telefon, egyetlen oprendszerrel se a kezemben, amire kevesebb mint 10 perc alatt véglegesen és halálosan ráuntam volna. A wp7 ilyen. Egyszerűen már az első nap unalmas.
Megveszed, másnap már megbántad. Egyszerűen nincs ingered kezedbe venni, használni. Komolyabb érvet nem tudok felhozni vele szemben, telefonálni biztos ugyanolyan rajta, de nekem ez az érv elég ahhoz, hogy egy életre meneküljek minden elől, ami windows phone. Volt 6.valahányas Samsung i780-am, egy halálosan elbaltázott, unalmas vacak volt szintén. Részemről a kalandozás letudtam a wp univerzumban. Ha rám hallgatsz, nem esel bele a wp hibába. -
ben800
aktív tag
válasz
pschio #17848 üzenetére
Akkor azt javaslom várd meg a wp8-as telókat,és azután elvileg a wp7-es telóknak le fog menni az ára
Amúgy egyszer én is próbáltam omnia 7-et,a kijelzője nagyon szép,nagyon gyors működés,a csempék is tetszettek csak éppen még nincs sok alkalmazás az ms storeban,engem igazából ez tart vissza. 1 év és kifort lesz az is már csak idő kérdése.. -
ben800
aktív tag
-
gabesz82
őstag
válasz
pschio #16043 üzenetére
"Csak tudnám mi a tökömért járok még a szeged topicba..."
Ha hiszed ha nem, én is épp ezen gondolkoztam el az elmúlt 2 percben...
A topic az utóbbi pár napban hétben abból áll, hogy először kötözködnek egymással, aztán már ócsárolják is egymást random egyének. Menjetek inkább strandra... vagy hűsöljetek a tóparton... Tiszaparton, kinek mi az inge az vegye magára, vagy tekerje a fejére hideg vizes borogatásként...
-
Rick4
félisten
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
pschio #14586 üzenetére
Így járt anno egy Galilei nevű csóka is.
A hülyék voltak többen, később kiderült, mégis neki van igaza. De nézd az én oldalam, próbálok valamit tényszerűen közölni (sokadik esetben) és erre valaki rögtön tényként kezeli, hogy azt csak és kizárólag csalással, szabálytalanul lehet megoldani. Te mit mondanál, ha tudod hogy igazad van, és legalább 4x félreértelmezik amit írtál?
Egyébként aki csak haszontalan, személyeskedő hozzászólásokat tud produkálni, meg a 3Ft-os szarjait naponta 2x berakni, annak senki se akarja a hozzászólásait látni, de én biztosan nem.Egyébként meg pont nem érdekel, hogy akarod-e látni amit írok, továbbgörgetni eddig is megvolt a lehetőséged.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest