Hirdetés
Aktív témák
-
finest
addikt
-
maláj
addikt
válasz PowerBuldog #36639 üzenetére
nekem úgy kezdődött, hogy a lapátot be kellett "rántani" és ha elkapta a fonalat akkor már nem volt gond
+ alig-alig bírt fordulni a tengelyén aztán kiegyenesedett szegénykém EKG-ja[ Szerkesztve ]
-
boba6
senior tag
válasz PowerBuldog #36658 üzenetére
ott a pont mert az LCD TV-k IPS panelesek általában, a konzumer moncsik meg TN
rhinonak ez is olyan beidegződése lesz majd mint a: "2m-ről már nem látod a VGA és fullHD közti különbséget"... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz PowerBuldog #36939 üzenetére
usb nem jó?
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
veterán
válasz PowerBuldog #36967 üzenetére
pl jegyzetre tökelég a notepad arra én is azt használom ... ha szerkeszteni kell akkor scite ha dolgozni akkor netbeans
-
PowerBuldog
veterán
válasz PowerBuldog #37115 üzenetére
A kijelző MATT!
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
PowerBuldog
veterán
válasz PowerBuldog #37115 üzenetére
Helyesbítek:
Intel celeron M 1400Mhz M360 1.4/1M/400
-
veterán
válasz PowerBuldog #37117 üzenetére
milyenek azok a helyes bitek?
-
kalmarattila
csendes tag
válasz PowerBuldog #37364 üzenetére
Vatera, noname, ár szerint sorbarakva az elsők között...
-
Rommel6600
őstag
válasz PowerBuldog #37857 üzenetére
Mintha a most lett volna a DM-ben ilyesmiről cikk. Nézz utána
Nekem két dolog maradt meg:
-aki akar talál magának üzért aki kb a névérték 70%-áért kp-vel megveszi (gyakorlatilag egy google keresés)
-Vonatjegy visszaváltás, de mintha már ez sem működne, mert ráírják az üdülési csekkes jegyekre, hogy ücs és nem adnak vissza kp-t. De mintha ezt nem biztosra írták volna...Olyan sok mindenre fel lehet használni, gyakorlatilag már egy éttermi vacsorát is ki lehet vele fizetni, nem értem, hogy miért akar mindenki készpénzt helyette
-
Rick4
félisten
válasz PowerBuldog #37992 üzenetére
Minden szolgáltatónál van céges csomagban ilyen egymás között ingyen beszélős dolog, de ugye annak havidíja is lesz. Pl a vodánál van olyan aminél kb 1500Ft a díj havonta, amiből 1000 lebeszélhető, egymás között mindig 0 ft, csak tudni kell, hogy mennyit cseverésztek, mert nem minden esetben éri meg ezért kifizetni 2X 1500-at, vitamaxnál van havi 2X 400 díjért 4Ft/perc. Ez mindaddig jó, míg a havi 550 perc beszélgetésbe belefértek, (napi 18 perc) mert akkor fog cakk pakk 3K-ba kerülni a dolog. Skype, msn, nem megoldott?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
pschio
őstag
válasz PowerBuldog #37994 üzenetére
ha van wlanos telótok prbáljátok ki a gizmo-t. telefonra feltelepít. regisztrál. ingyen beszélhettek ha mindketten csatlakozva vagytok egy wlan hálózathoz.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Sada88
aktív tag
válasz PowerBuldog #38086 üzenetére
rókusi nagytesco t-mobilenál a szervíz rész ők korrektek .
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
Szemes0822
csendes tag
válasz PowerBuldog #38086 üzenetére
Ja Makkosházán van Lid GSM.
Nyitvatartást google-ban megtalálod.Az árak nem tartalmazzák a szállítás költségét! Gyenge elméjűek és olvasni nem tudók kíméljenek!
-
PowerBuldog
veterán
válasz PowerBuldog #39785 üzenetére
Ja igen, akinek nem esett volna le, azt csináltam én!
-
Rick4
félisten
A diszkrét pöttyösre szavaztam, minden negyedik embernek az jön be.. bocs..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
maláj
addikt
nekem tetszik a pöttyös is + a méhes is
ilyenkor mit kell csinálni -
ErőVarázsló
aktív tag
válasz PowerBuldog #39790 üzenetére
ez az igazi méh-sejtes[ Szerkesztve ]
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Rick4
félisten
válasz PowerBuldog #39792 üzenetére
Látod, milyen érdekes? Innen már nekem is feltűnt, hogy mi a hiba, de ennek ellenére a kisebb képeken ez jött be. Az emberek többsége is ilyen, apró dolgok döntenek, amihez sokszor valós szakmai indokoknak, érveknek nincsen köze. Tetszik és kész. Talán ezt hívják divatnak?
-
DerDer
tag
+1
MOD:
rick4: így van. Ezért költenek rengeteget a nagy cégek ilyen vásárlás-pszchiológiára, vagy vmi ilyesmi[ Szerkesztve ]
-
pmheros
őstag
valóban, így rámutatva a kivitelezés tényleg nem tökéletes (bár a telefon mérete harmada a nagyított képnek). Gondolom a megvalósítás egy kis grafikai utómunka után lesz megvalósítva a "gyárban"
ennek ellenére is az első munka számomra a kellemesebb vizuális élmény.
Van amikor egy csajnak kócos a haja mégis az jön benem vagyok tökéletes
-
Rhino666
addikt
Szerintem nem a kivitelezésre, hanem a koncepcióra kell szavazni.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
D@ni88
addikt
válasz PowerBuldog #40151 üzenetére
nem beleszólni akarok, de boltban lehet kapni ennyiért 22es monitort jobb válaszidővel, újabb panellel, és nem utolsó sorban garanciával
-
pmheros
őstag
válasz PowerBuldog #40160 üzenetére
megkövetem magam:
az általam most már megnevezett típus: 220E1SB/00, innen írok előle, TFT-LCD a gyári leírás szerint. Bár nem nevezi nevén de valószínűleg TN. A tévedést az okozhatta hogy korábban monitoron még nem láttam ilyen gyönyörű feketét, és általánosságban is nagyon szép active matrix -os kijelző. A vásárlás időpontjában nem találtunk infót a panel típusáról és p-mva -nek könyveltük el, és ez maradt meg az én emlékezetemben is.nem vagyok tökéletes
-
Zoli1222
addikt
válasz PowerBuldog #40162 üzenetére
Lényeg a lényeg, ennyi pénzért nem fog kapni az ember 22"-os nem TN paneles monitort. De továbbra is várom D@ni88 tippjeit.
[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
válasz PowerBuldog #40165 üzenetére
Azért a D-sub sokat butít rajta.... Hiába PVA paneles....De 36-ért nem rossz ár...
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
ben800
aktív tag
válasz PowerBuldog #40173 üzenetére
Eladó 2 darab psp játék:
-Socom Tactical strike(Tok,füzet)
-Transformers the game(tok,füzet)
Karcosak 1 kicsit ,tartozás fejében kaptam őket aztmondta haverom hogy működik mind a 2 nekem sajna nincs psp-m hogy kipróbáljam,de személyesen elviszem a vevőhöz és játszik rata 1 pár percet és ha jó jó ha nem akkor nem jó
EZÉRT A POSTA KIZÁRT
Ár alku kérdése.
Sajnos az ő pspje meg alaplap hibás lett.[ Szerkesztve ]
-
ben800
aktív tag
válasz PowerBuldog #40177 üzenetére
A 8ms-es résszel egyetértek,volt régebben 1 fujitsu siemens monnitorom 4 éves lcd az volt azthiszem 9ms-es,és most van 1 2ms-es lg-m és nem látok semmi külömbséget a filmeknél a mozgásoknál.Max anyit hogy ennek nagyobb a felbontása de az már más kategória
-
Szemi82
tag
válasz PowerBuldog #40177 üzenetére
Igazad van.
Mindazon által D@ni88 érveit nem nevezném baromságnak, egyszerűen csak a vásárlók úgymond szélesebb, reálisabb rétegét képviseli aminek hangot adott.
Természetesen nagyon jó kis moncsit árulsz és sok sikert kívánok az eladásához!
Bocsájts meg ez nem becsmérlés csak hasonlít:
Munkatársam vásárolt 2005-ban egy Maranz házimozi erősítőt.
Akkor csúcsnak számított mert egy bizonyos a többitől kimagasló hanfeldolgozó csip vagy mitököm volt benne és tényleg fantasztikusan szólt. (150K volt)
Idén úgy döntött eladja és akár hogy verte magát 20K-nál többet senki sem akart érte adni mert lehet hogy fantasztikusan szól de nincs rajta optikai bemetet és hát manapság már leginkább az dívik + kenwood-ot meg samsungot lehet kapni újonnan 40K-ért, stb. -
userZ
aktív tag
válasz PowerBuldog #40223 üzenetére
Nem olyan biztos. Én rendeltem USÁ-ból ebayen másfél éve 8 gigás Kingstont átszámolva akkori árfolyamon 3,4 k-ért szállítással együtt, itthoni üzletekben akkor 5-6k volt az ára. És eredeti a cucc, mai napig használom, tesztelve is volt.
[ Szerkesztve ]
Stop the Earth, I want to get off!
-
userZ
aktív tag
válasz PowerBuldog #40226 üzenetére
Valami hasonlót ki lehet fogni én is ilyen dobozost vettem anno.
Rick4: ez telenoros, és nem publikus azt elfelejtettem közölni
[ Szerkesztve ]
-
userZ
aktív tag
válasz PowerBuldog #40229 üzenetére
Jó de ha valami gebasz lenne a cuccal, nem lenne ilyen 100%-os feedbackje a csókának. Én is kételkedő vagyok, anno én is paráztam, csak azt mondom, hogy nem hihetetlen a dolog a saját tapasztalatom alapján.
-
userZ
aktív tag
válasz PowerBuldog #40231 üzenetére
Hát én csupa pozitív feedbacket látok... Én meg azt mondom, hogy kellő utánajárással, tájékozódással bizony jópár cuccost jóval olcsóbban belehet szerezni a világból a hazai kisker áraknál. Sok a csaló, ezt aláírom, de bizony vannak jó deal-ek is.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz PowerBuldog #40229 üzenetére
Ez a proci: [link] is dobozos, mégis hamis... ráadásul az egyik legkomolyabb cégtől vette az ember...
[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
válasz PowerBuldog #40237 üzenetére
borítása oldalt+hátul fém?
-
madstunt
addikt
válasz PowerBuldog #40247 üzenetére
akkor nemérdekel, azért köszi a gyors választ
-
PowerBuldog
veterán
válasz PowerBuldog #40237 üzenetére
Egy hozzávetőleges árat nem tud valaki mondani? Vagy nem érdekel esetleg valakit?
-
veterán
válasz PowerBuldog #40494 üzenetére
kollégám ismerőse
-
Sada88
aktív tag
válasz PowerBuldog #40598 üzenetére
lehet de nem akartam annyira elkeseríteni ha már 100k kat emleget
de annyi amennyiért megveszik ugye ...
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
madstunt
addikt
válasz PowerBuldog #40611 üzenetére
9ruppóért 214es ?
-
madstunt
addikt
válasz PowerBuldog #40649 üzenetére
ha van rá gari és új akkor nem
-
madstunt
addikt
-
Rhino666
addikt
válasz PowerBuldog #40494 üzenetére
Ja, a balos miatt meg megérte itthon maradni...
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
D@ni88
addikt
válasz PowerBuldog #41206 üzenetére
jól látom hogy csökkent a monitor ára? Hiába a fasza panel, az emberek többsége a méteret válaszidőt és a felbontást nézi, ezután jön a többi.
Erről beszéltem, de akkor le lettem ugatva, és lám csökkent az ára, de mégse viszik ennyiért se.
Persze még mindig én vagyok a hülye, de az idő engem igazol -
ErőVarázsló
aktív tag
válasz PowerBuldog #41602 üzenetére
e107 cms
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz PowerBuldog #41607 üzenetére
-
ben800
aktív tag
válasz PowerBuldog #44194 üzenetére
Kösz,tudom csak hátha van itt valakinek jó minőségű és olcsó eladóba
-
ben800
aktív tag
válasz PowerBuldog #44197 üzenetére
De én normálisat szeretnék mert mos az 5800 gyári fülesét használom ami nem jó,nem adja vissza azt az élményt mint a másik fülesem
-
ben800
aktív tag
válasz PowerBuldog #44199 üzenetére
kösz
-
ALI_G
veterán
válasz PowerBuldog #44698 üzenetére
Az engem is érdekelne!
Aktív témák
Hirdetés