Hirdetés

Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Rolly #41671 üzenetére

    Most komolyan elhiszed, amit mondasz? Miért csinálsz 3 perc alatt komplett hülyét magadból? Ja, igen, logikus is, a lakatos vállalkozó, ahelyett, hogy felvenne 20 embert, vissza adja az ipart, és elmegy karbantartónak, (persze ezt is úgy, hogy a lézerközpontból egy fejes haverja gyorsan csinál egy karbantartó céget, ahova el lehet menni sok sok év tapasztalattal bruttó 100-ért dolgozni) mert nincsen termelő gyáregység ahova bedolgozna, nincsen építőipar ahol a felépült házakhoz kerítést csinálna. Nincsen pénze még a cégtulajdonosnak sem, akinek lehetősége lenne akár magának új házat építeni... De gondolom 10 éve ebben a körben forogsz, és jól látod azt amiről beszélsz, hiszen nap mint nap több cégtulajjal tárgyalsz a jó helyzetben lévő cégéről, meg a meglévő fejlesztésekről, amit a tavalyi profitból csinálnak meg, ugye? Ja igen, a diákok aztán marha sok pénzt hagynak itt, jó is a boltosoknak, mind S mercivel jár...... Erre akarsz alapozni?
    És a 2000 ember fizetése mellé még lehet évi 15 milliárd forintot kifizetni az üzemeltetésre. Az, hogy a többi milliárd hova megy el, most hogy jön ide? Úgy, hogy több érved nem volt.. Mondjad akkor, az egyetemen hány ember dolgozik, és mennyit keresnek összesen? Mindenkire szükség van ott, vagy van olyan akinek a haverja, sógora intézett melót? Mi az amit megtermelnek, ami eladható, vagy kézzel fogható. Ha ilyen nincsen, akkor mit produkálnak? Az angoloknak, németeknek olcsó munkaerőt? Ebből ki profitál? Te? Én? A város? Ébred már fel...

    Maradjunk, hogy neked, mint itt egyetemet végzett informatikusnak a monitor mögött ülve a google az egyetlen, ahonnan "hiteles" információ jön, az meg aztán nem okoz széles látókört, főleg nem ebben a témában.. Majd beszélj néhány hús vér emberrel, és kérdezd meg, mennyivel lett kevesebb a cége bevétele 2 év alatt, és hány embert kellett elküldeni?

    49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Aktív témák

Hirdetés