Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csakénvagyok
őstag
Tudományos magyarázat a hőmérsékletmérésre
-
Lenry
félisten
na de ezt magyarázd meg az egységsugarú vásárlónak aki 1000x jobban bízik egy akármilyen weboldalban, meg a szomszéd hülyegyerekben, mint abban, akinek ez a munkája...
kíváncsi vagyok az ilyenre, hogy az orvosnál is vitatkozik-e, hogy "na de a másik gyógyszer jobb, meg nem lehetne-e olcsóbban?.... biztos a doktorúrnak rossz a műszere"
-
liver
tag
Imádom a szoftveres méréseket...a userek készpénznek veszik
A kedvencem amikor jön egy user és közli,hogy gyenge tápot raktam a gépébe(350W chieftec),mert egy honlap kiszámolta neki,hogy 550W-ot fogyszta gépe....
"Rádugtam" a fogyasztásmérőt,ami a hálózatból felvett teljesítményt méri és terhelés közben fogyasztott 145W-ot!
A user közölte,hogy elromlott a műszerem....no commet
Konfig:
AM2 4400+,GF 9500GT,1 vinyó, plusz az apróság....
Nem álltam le vele vitatkozni...eladtam neki egy 550W-os noname tápot....egészségére
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest