Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadows
senior tag
válasz
Hemi 426/RT
üzenetére
hamár otthagyod a dellát amiből kapja az arc a fizut miért kell cigánykodni, ha ajándék akkor meg megkéred a vásárlót hogy igányesen bontsa ki nem szétbarmolva és kész.<<ha nem ilyen az faszság
MI NEM NYÚLTUNK A GÉPBE ÉRCSE MÁ MEG Marinéni tette bele a dvd-írót meg a wd-winyót.... ja és az oldalaát is én tettem fel forditve hogy szellőzzön az alaplap

-
Shadows
senior tag
válasz
Hemi 426/RT
üzenetére
ez faszság!!! nekem ami tetszett ilyen noticolleres faszság az titán volt és ezüst és ráadásul volt rajta SÁRKÁNY!!!
-
adik
őstag
válasz
Hemi 426/RT
üzenetére
Ha nem barmolja szét a user a cuccot, akkor 3 napon belül levásárolhatja. Ha feltépi a fóliát, az nem érdekel - pl d-link routerek fóliázva vannak, de hogy a hatótávolságuk elég-e, azt csak kipróbálva tudhatja meg. Nekem csak jó, ha visszajön, és vesz egy drágábbat, mert nem volt jó, vagy ha jó, akkor meg hátha emlékszik rá, hogy jófej voltam.
bocsi, de igekötős igéket lécci-lécci írd egybeee!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó 2db Pixel 7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi