- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
Bár nem ismerem az SFX szabványt, de az ATX-es lapoknál a portok előtt szokott lenni egy-egy SMD induktivitás, ami egyfajta biztosítékként működhet, ha gond van a portra csatlakoztatott eszközel. Ha nehézkes SFX lapokat beszerezni, talán megér pár percet kimérni, lehet, hogy csak ez a kis bigyó pukkant el.
-
nyunyu
félisten
Holnaputan folyt kov...
Kollega ma sem uszta meg.
Reggel meghegesztette az uj konyhai nyomtatokabelt, meg kicserelte a kontakthibas kabelt az erintokepernyoben.
Nagy nehezen visszaer az irodaba, erre csorog a telefon, hogy most meg a masik regi gepet nem birjak bekapcsolni, disk faliora, abort/retry-t ir ki.
Jo, delutan kimegyunk, hasznaljak addig a masik negy gepet...Delutan megint csorog ugyanonnan a telefon, akkor meg nincs kep.
-Jo, dugd vissza a VGA kabelt.
-Mar probaltuk.
-Az a nagy bumszli a VGA kabel.
-Azt probaltuk...10 perc faggatozas utan derult ki, hogy a szerveren nincs kep.
De a rendszer (meg) mukodik.Afene, ennek a fele se trefa, kollega egybol indult vissza, hogy az ebed meg a vacsora kozti 3 oras intervallumban vegezzen, mert csucsidoben eselytelen a szerverhez hozzanyulni.
Disk faliora konnyen ment, bad sectoros a vinyo, nem birta olvasni a touch drivert, masik geprol athuzva elsore mukodik.
Szerverben viszont elhalt az integralt VGAItt jottem megint a kepbe, hozzak egy VGAt az irodabol, de azonnal...
Probaltam erdeklodni, hogy megis milyen alaplapba kene, amire "valami Intel 845G" volt a valasz, igy felnyalaboltam az irodaban talalt AGP-s bontoszokeveny kartyakat.Kollega aggodott, hogy driver is kene W2k-hoz, de megnyugtattam, hogy 10+ eves kartyak, azokat kapasbol kezeli a Win.
Pofaraeses persze azutan jott, hogy odaertem, ugyanis az anusz mATX lapon az AGP-nek csak a HELYE volt meg, magat a csatlakozot lesporoltak rola
Szerencsere ugyfel nemreg rakott a szerver melle egy irodai gepet, ugyhogy a rendszert csak 2 percre kellett leloni, amig a program adatbazisat atkoltoztettuk a masik gepre.
Felkeszitettuk a konyhat, hogy megint orditaniuk kell, mert a masik gepre nem lehet 2 nyomtatot kotni...
(Kozben eszembe jutott a foszakacsuk, amint egy 30 centis bollerkessel kergetett 3 eve a konyha korul, amikor ebedidobe nyult az akkori nyomtatokabel hegesztes. En 1/2 11-re kesz voltam, csak jott a fonok, hogy megsem az a nyomtato lesz a konyhaba, hanem a masik, aminek mas a soros kiosztasa.)
Na jo, de honnan a rakbol szerezzunk pentek delutan 3/4 5-kor PCI VGA kartyat a szerverbe???
Irodaban nincs (elhasznaltuk 2 eve az utolsot, emlekeim szerint a ma disk faliorazos gepbe...), ugyhogy futolepesben irany a kedvenc bontonk fel kerulettel odebb, hatha nyitva vannak meg.
Mazlink volt, 5 perccel zaras elott estunk be az ajton...Meg valogathattunk is, hogy ezerert mit kerunk
Mondom, jo, akkor kerem az egesz keszletet.
-Haaat, az maceras lesz, van vagy 300db.
-Ugyhogy gyorsan ki is egyeztunk 3 kartyaban, valamelyik csak mukodik jeligere...
Uffelhez vissza, misztikus Compaq kartyat bevag a gepbe, jeee, van kep, ez mar jo jel.
W2k nemi kinlodas utan fel is ismerte Matroxnak.Bakker, 11 eve 25+faert vettem a diszdobozos Mystique-t, erre most meg ezerert meri a bontos.
Adatbazis visszakoltoztetes utan hatkor elo is masztunk a pincebol, hogy kesz a remekmu, ismet a teljes pompajaban hasznalhatjak a rendszert.
Most ugyeletes kollega ezerrel remenykedik, hogy ne essen szet semmi a hetvegen...
Elvegre az elmult harom napban mindharom 4+ eves gepuk dogrovason volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest