- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
még pihenik a hétvége fáradalmait
a jó idő meghozta hatását, mindenki inkább kimozdult otthonról és ezáltal nem tudta hazavágni a számítógépétTegnap ügyfél nem tudott felhúzni, pedig gyorstalpalót tartottam a megfigyelőrendszer használatából (a távfelügyelet beállításának elmagyarázása hála istennek még elmaradt), elég nehezen értette meg, hogy mit csináljon, pedig két gombot kell összesen lenyomnia.
Kollégának azonban sikerült kivernie a biztosítékot. Azt tudni kell, hogy leltároztunk napközben. Kollégának főnökünk már szólt, hogy össze kell egy gépet rakni, hogy készen legyen kedd reggelre (op.rendszer, office és még sok apróság is kell rá). Délután jön kifelé a szervízből.
- ott egy gép össze kellene rakni, hogy szoftverezhető legyen
- jó, össze lesz rakva
- kedd reggelre készen kell lennie telepítve
megnézte a megrendelőt, majd közölte
- ezeknek ugyis a xy szokott mutyizni, majd akkor ő összerakja, nyomtass nekem egy leltárlistát
- ne leltározz, azt majd csináljuk 5 után, a gép legyen összerakva
egy laza mozdulattal visszadobta az alkatrészkupacra a megrendelőt
- elviszem ezt a listát és bent leszámoljuk a nyomtatóalkatrészeket
itt durrant el az agyam elkezdtem kiszedni a dobozokból az alkatrészeket, a memóriát raktam éppen be az alaplapba, amikor visszajött
- hagyd, majd összerakjuk ha végeztünk
piciologiailag ezt úgy mondanám, hogy bekövetkezett az idegek ideiglenes leállása
- húzz be innen a p*cs*ba és ne idegesíts fel még jobban, megmondtam, hogy ennek a kib*sz*tt gépnek készen kell lennie kedd reggelre. Menj be b*zdm*g és leltározz én ezt majd megcsinálom, mert más f*szsága miatt nem akarok én égni az ügyfél elött.Természetesen a telepítésnek már nemigazán tudtunk nekiállni. Most már csak abban bízhatunk, hogy az ügyfél nem nyitásra jön a gépért.
Reggel bementem a közeli maccsos boltba. Fura volt, minden eladónak olyan mosott arca volt, mint akik ittak egész este
. Nabakker ezeknek meg mi bajuk van? A második sor végén leesett, hogy semmi, csak fél hétkor nem csak nekem nincs kedvem a munkához
de azt szeretem, hogy kisbolt és nem mufurcok még ilyenkor sem. Nemúgy mint a gazdaságosba, ahol reggel morognak, mert korán van még, napközben morognak, mert megállásuk sincs, este morognak, mert mennének már haza. Azzal ki tudják verni nálam a biztosítékot, amikor azért dobálja az árut a pénztárpulton, mert neki rosz kedve van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Küszöbön az androidos PC-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fűnyíró topik
- Gumi és felni topik
- XPEnology
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple MacBook Air M1 Chip Laptop (8/256 GB), Szép Állapotban, Magyar Billentyűzettel, Dobozzal
- Meta Quest 3 Gamer / VR Headset Szép Állapotban Dobozzal
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest