Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• net84

őstag

válasz Zofren #6950 üzenetére

még pihenik a hétvége fáradalmait :DDD
    a jó idő meghozta hatását, mindenki inkább kimozdult otthonról és ezáltal nem tudta hazavágni a számítógépét

Tegnap ügyfél nem tudott felhúzni, pedig gyorstalpalót tartottam a megfigyelőrendszer használatából (a távfelügyelet beállításának elmagyarázása hála istennek még elmaradt), elég nehezen értette meg, hogy mit csináljon, pedig két gombot kell összesen lenyomnia.

Kollégának azonban sikerült kivernie a biztosítékot. Azt tudni kell, hogy leltároztunk napközben. Kollégának főnökünk már szólt, hogy össze kell egy gépet rakni, hogy készen legyen kedd reggelre (op.rendszer, office és még sok apróság is kell rá). Délután jön kifelé a szervízből.
    - ott egy gép össze kellene rakni, hogy szoftverezhető legyen
    - jó, össze lesz rakva
    - kedd reggelre készen kell lennie telepítve
    megnézte a megrendelőt, majd közölte
    - ezeknek ugyis a xy szokott mutyizni, majd akkor ő összerakja, nyomtass nekem egy leltárlistát
    - ne leltározz, azt majd csináljuk 5 után, a gép legyen összerakva
    egy laza mozdulattal visszadobta az alkatrészkupacra a megrendelőt
    - elviszem ezt a listát és bent leszámoljuk a nyomtatóalkatrészeket
    itt durrant el az agyam elkezdtem kiszedni a dobozokból az alkatrészeket, a memóriát raktam éppen be az alaplapba, amikor visszajött
    - hagyd, majd összerakjuk ha végeztünk
    piciologiailag ezt úgy mondanám, hogy bekövetkezett az idegek ideiglenes leállása :DDD
    - húzz be innen a p*cs*ba és ne idegesíts fel még jobban, megmondtam, hogy ennek a kib*sz*tt gépnek készen kell lennie kedd reggelre. Menj be b*zdm*g és leltározz én ezt majd megcsinálom, mert más f*szsága miatt nem akarok én égni az ügyfél elött.

Természetesen a telepítésnek már nemigazán tudtunk nekiállni. Most már csak abban bízhatunk, hogy az ügyfél nem nyitásra jön a gépért. :W

Reggel bementem a közeli maccsos boltba. Fura volt, minden eladónak olyan mosott arca volt, mint akik ittak egész este :) . Nabakker ezeknek meg mi bajuk van? A második sor végén leesett, hogy semmi, csak fél hétkor nem csak nekem nincs kedvem a munkához :DDD de azt szeretem, hogy kisbolt és nem mufurcok még ilyenkor sem. Nemúgy mint a gazdaságosba, ahol reggel morognak, mert korán van még, napközben morognak, mert megállásuk sincs, este morognak, mert mennének már haza. Azzal ki tudják verni nálam a biztosítékot, amikor azért dobálja az árut a pénztárpulton, mert neki rosz kedve van.

Új hozzászólás Aktív témák