Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Abszolút jogos, amit írsz egyébként. Menjen, kopogjon be a Tecsóba, hogy neki csak egy kiló kenyér kell. Ott meg max. kiszólnak neki: nekem zörögsz, papírzacskó?  Hihetetlenek az emberek olykor! Egyszer december 24-én délelőtt volt egy olyan idióta, aki fenyegetőzött, hogy feljelent, ha nem csinálom meg a naptárát neki azonnal. Mondtam, hogy ehhez 48 órával előbb kellett volna jönnie, és rámutattam a kupac fényképre, amikből még épp serényen szerkesztettem mások naptárrendeléseit. Nem tudom egyesek miért hiszik azt, hogy beengedem őket más ügyfelek elé. Arra nem gondol, hogy akkor meg annak a munkájával nem készülök el, aki pedig időben leadta a megrendelését?  Egyébként fel is jelentett minket valami hivatalos szervnél, de szartam rá. Kíváncsi lennék, ha a Tecsóban akarna beállni egy kígyózó sor elejére, hányan vernék pofán... Egyébként fel is jelentett minket valami hivatalos szervnél, de szartam rá. Kíváncsi lennék, ha a Tecsóban akarna beállni egy kígyózó sor elejére, hányan vernék pofán... Akkor kihez szaladna panaszra? Akkor kihez szaladna panaszra?Ha egy üzlet zárva tart, akkor zárva tart. Még akkor is, ha épp emberek tartózkodnak benn, akik leltároznak. De még ha nyitva is van az ajtó, ha nyárson ökröt sütnek bent, ha maláj kurvák táncolnak, akkor is! Ki van írva, hogy ZÁRVA! Tessék visszajönni nyitva tartási időben. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egyébként fel is jelentett minket valami hivatalos szervnél, de szartam rá. Kíváncsi lennék, ha a Tecsóban akarna beállni egy kígyózó sor elejére, hányan vernék pofán...
 Egyébként fel is jelentett minket valami hivatalos szervnél, de szartam rá. Kíváncsi lennék, ha a Tecsóban akarna beállni egy kígyózó sor elejére, hányan vernék pofán...    Akkor kihez szaladna panaszra?
 Akkor kihez szaladna panaszra?