Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
Shadows
üzenetére
szvsz esélytelen - vegyél egy G1 v. G2 notit és biztosan adnak hozzá
- én egy sz@ros optikai meghajtót nem tudtam szerezni az asus notiba - igaz azóta megoldódott egy pioneer személyében.
Heti termés: (agybajjjjj)
- csajszi behoz egy gépet (sokadjára), hogy mostmeg a hang tünt el róla, de a hangfal jó, mert azt kipróbálták. Felvettem, mondtam nekik, hogy holnap (szerda volt) neki tudunk állni, és pénteken érdeklődjenek. Megegyeztünk a szombatban, mert nekik az lesz a legkorábban jó. A gép maricája szerint elviekben garos a masina nagy része, meg még sulinetes is. No mondom jó van, megnézem a szervízbe. A gép összes hibálya, hogy a master volume-on akkor a elnémítva felirat volt, hogy csodálkoztam volna, ha megszólal. Ezt tényleg megoldottuk garanciába
Telefon:
- jó napot! foglalkoznak szoftvertelepítéssel?
- jó napot! Foglalkozunk, de mire gondol konkréten?
- xp kellene...
- csak és kizárólag jogtiszta szoftvereket telepítünk, beleértve az operációs rendszereket is. Amennyiben megvan a gyári telepítő lemez/van a notebook-on eredetiséget igazoló cimke vagy megvásárolja nálunk az új operációs rendszert.
- Hát vettem én angliában egy notebook-ot, amin angol xp volt. Hazajötem letöröltem, és a barátom feltelepített egy magyar xp-t. De kaptam egy vírust, letölttömmel egy vírusírtót, leírtottam a vírusokat, de most nem megy megfelelően a gép. Ezért kellene újratelepíteni.
- csak, ha megvan az eredeti lemez és a matrica (mégha a matrica lenne csak meg, akkor sem vállalnám, mert angol marica + magyar xp, megintcsak nem legális, sőt, én német home oem matrica + magyar home telepítő kombóval sem jött össze. A telepítéskor elfogadta a kódot, aktiválni nem lehetett)
- hát a barátomnak jogtiszta xp-ja van, tehát akkor amit telepített a notebook-omra, akkor az is jogtiszta, nem?
- Nemvalószínű! ...
- de én töltöttem le a netröl is egy telepítő lemezt, akkor az sem jogtiszta, és az akkor baj igaz?
- igaz!

Még megkérdezte az op.rendszer árait, oszt megköszönte és lebaszta a telefont.
De tanultam is valamit tegnap késő délután:
- Azt a képzeletbeli vonalat, amit húztam magamnak, azt elérje a processzor teljesítménye!
- és hol van az a képzeletbeli vonal?
- azt nem tudom, függ az ártól is.
- végül meghúztuk a C2D 1,83GHz 2MB cashe CPU-nál a vonalat.
De ugyanezt a ''parasztott'' kellett kijavítanom 4x, hogy nem PCI-Extra, hanem PCI-Express VGA, ami neki kell. Mikor ötödszörre is Extrázott a telefonba, akkor már ráhagytam. Főleg azután, hogy burkoltan célzott a beszélgetésünk elején, hogy ő programozó és nem hülye a számítógépekhez - de neki olyan alaplap kell, amire 4 IDE eszközt fel lehet kötni - végül csak feladta amikor eljutottunk a C2D procikig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Apple iPhone 17 - alap
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- én egy sz@ros optikai meghajtót nem tudtam szerezni az asus notiba - igaz azóta megoldódott egy pioneer személyében.