Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz Intelligencs #20772 üzenetére

Nem, ez nem ilyen nyilvanosan meghirdetett rendezveny (csak Mensa tagos) volt, es nem is ez volt az esemeny lenyege, csak mellesleg lehetett kiallitgatni gyujtemenyeket es/vagy sajat keszitesu cuccokat (nalam logikai jatekok voltak, de haribo papiroktol sajat keszitesu gyufamodellig sokfajta tema osszejott).
    En szoftveres vagyok, ugyhogy a geptipus verziotevesztesert bocs, gondolkoztam rajta de guglira nem maradt idom, csak ami remlett hogy valami ilyesmi (kolesz geptermeben akkor me'g XT-k voltak, amikor bekoltoztem, kesobb lett a szobakba BNC-s halozat, ket fiuszintet terveztek, de vegul mivel en is akartam, egy fiu egy lany lett megcsinalva :) ). Bar nekem ugy remlik, hogy a DX4 100 pont azert volt erdekes nevezektanilag, mert 4-es jelzes ellenere csak harmadolt volt. De ha hulyeseget mondok, akkor bocsi, ezek csak kosza emlekek. Aztan az is lehet, hogy akkor me'g 386-osom volt, fene tudja mar ilyen pontosan. Ez me'g a Matav 150Ft-os ejszakai kedvezmenyes idoszaka... meg a mud-ozas, ytalk stb. ment stb. RH 4.2 volt talan a vegere feltelepitve. 91-98-ig rontottam ott a levegot, azt mar meg nem mondom, mikor lett az elso sajat gepem megvasarolva, de tobb mint 500 nap uptime remlik az utolso koltozkodes elott, pedig eleinte win 3.1 ment napi kikapcsolgatassal.

• TESCO-Zsömle

titán

válasz Intelligencs #20772 üzenetére

C64-et én se számolom "számítógépnek", ahhoz -én- még gyerek voltam, úgyhogy nálunk konzol volt. 300 warezolt floppyval... :P

A gépünk 98-ban lett véve Abit BE6-tal, 13GB-os Seagate Medalist-tel, és egy SB Live!-al.

Első eredeti játékom ez volt. Programozó ismerős persze megpakolta anno a gépet "minden földi jóval" Wolf 3D-től kezdve egészen a Half Life-ig... Midtown Madness... Régi szép idők... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés