- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Intelligencs #20772 üzenetére
Nem, ez nem ilyen nyilvanosan meghirdetett rendezveny (csak Mensa tagos) volt, es nem is ez volt az esemeny lenyege, csak mellesleg lehetett kiallitgatni gyujtemenyeket es/vagy sajat keszitesu cuccokat (nalam logikai jatekok voltak, de haribo papiroktol sajat keszitesu gyufamodellig sokfajta tema osszejott).
En szoftveres vagyok, ugyhogy a geptipus verziotevesztesert bocs, gondolkoztam rajta de guglira nem maradt idom, csak ami remlett hogy valami ilyesmi (kolesz geptermeben akkor me'g XT-k voltak, amikor bekoltoztem, kesobb lett a szobakba BNC-s halozat, ket fiuszintet terveztek, de vegul mivel en is akartam, egy fiu egy lany lett megcsinalva). Bar nekem ugy remlik, hogy a DX4 100 pont azert volt erdekes nevezektanilag, mert 4-es jelzes ellenere csak harmadolt volt. De ha hulyeseget mondok, akkor bocsi, ezek csak kosza emlekek. Aztan az is lehet, hogy akkor me'g 386-osom volt, fene tudja mar ilyen pontosan. Ez me'g a Matav 150Ft-os ejszakai kedvezmenyes idoszaka... meg a mud-ozas, ytalk stb. ment stb. RH 4.2 volt talan a vegere feltelepitve. 91-98-ig rontottam ott a levegot, azt mar meg nem mondom, mikor lett az elso sajat gepem megvasarolva, de tobb mint 500 nap uptime remlik az utolso koltozkodes elott, pedig eleinte win 3.1 ment napi kikapcsolgatassal.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Intelligencs #20772 üzenetére
C64-et én se számolom "számítógépnek", ahhoz -én- még gyerek voltam, úgyhogy nálunk konzol volt. 300 warezolt floppyval...
A gépünk 98-ban lett véve Abit BE6-tal, 13GB-os Seagate Medalist-tel, és egy SB Live!-al.
Első eredeti játékom ez volt. Programozó ismerős persze megpakolta anno a gépet "minden földi jóval" Wolf 3D-től kezdve egészen a Half Life-ig... Midtown Madness... Régi szép idők...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest