Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
válasz
Rover623 #2050 üzenetére
Hát ez az! El is ismertem: jogos észrevétel a részéről az, hogy a kártya gyári száma és a doboz száma eltér. De jelentkezzen az az eladó, aki a garancialapok kitöltésénél ellenőrzi a termék gyári számát a dobozon feltüntettel, kiemelten egy gépbe beépített karesz esetében. A nagykernél tudom, hogy az összes bejövő cumót ellenőrzik, hiszen másik disztribtől már kaptunk monitor helyett betondarabot. Valszeg ott cserélték el, másra nem tudok gondolni. De csak ez az egy reklamációja lehet! Ugyanis:
- DVI kábel: ''soha nem volt és nem is lesz tartozék a VGA karihoz'' - szerinte tartozék
- ''S-Video kanóc...szokott lenni'' - nevezzük nevén a gyereket: Asus N6200TD. És nála nem volt. Valamint az olcsó kártyákból is kispórolják már...
- DVI/D-SUB adapter: Van DVI csati a kártyákon, de miért is olcsó ez a kártya?
- friss driver: Na itt húztam fel magam, amiért letöltette velem. Mert ugye CD-t kapott. És megpróbálta feltenni a drivert (gondolom gyakorolt), de a rencer figyelmeztette, hogy újabb van fent. Naná, hogy újabbat rakunk fel, egyszerűbb egy pen driveról telepíteni, mintsem a gyári CD böszmeségeit és a régebbi cuccot felrakni. Bejött, a szemembe mondta, hogy nem az a driver van fent, mint amit mondtam.
- Miért, mit is mondtam? Azt, hogy a legújabb referenciadriver van fent, nem a gyári.
- Nem, te azt mondtad, hogy a gyári van fent.
- 1, 2, 3, 4, 5, 6,... ...
Annyira még vagyok vén trotty, hogy ne emlékezzek a tegnap elmondottakra, főleg egy ilyen ügyfélnél. De letöltöttük neki, és megkapta. Legyen vele boldog. Én pedig háborgok, mert amit csinál, azzal már nagyon-nagyon közelített egy olyan határhoz, amihez nem kellett volna. Ezek után is úgy érzed, hogy nekem kéne visszafognom magam? Amúgy a gyári CD és a kézikönyv benne volt a dobozban.
Kiváncsiságképpen megnéztem a gyártó oldalát. Látszik, hogy a pult másik oldalán állok, nem a szokványos felhasználó vagyok. Nem találtam meg, hogy milyen tartozékoknak kellene bent lenni a dobozban...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Nyomtató topik
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- Projektor topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- További aktív témák...
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Be Quiet Dark Rock PRO 4
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest