Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ML320

senior tag

válasz Rover623 #2050 üzenetére

Hát ez az! El is ismertem: jogos észrevétel a részéről az, hogy a kártya gyári száma és a doboz száma eltér. De jelentkezzen az az eladó, aki a garancialapok kitöltésénél ellenőrzi a termék gyári számát a dobozon feltüntettel, kiemelten egy gépbe beépített karesz esetében. A nagykernél tudom, hogy az összes bejövő cumót ellenőrzik, hiszen másik disztribtől már kaptunk monitor helyett betondarabot. Valszeg ott cserélték el, másra nem tudok gondolni. De csak ez az egy reklamációja lehet! Ugyanis:
    - DVI kábel: ''soha nem volt és nem is lesz tartozék a VGA karihoz'' - szerinte tartozék
    - ''S-Video kanóc...szokott lenni'' - nevezzük nevén a gyereket: Asus N6200TD. És nála nem volt. Valamint az olcsó kártyákból is kispórolják már...
    - DVI/D-SUB adapter: Van DVI csati a kártyákon, de miért is olcsó ez a kártya? :DDD
    - friss driver: Na itt húztam fel magam, amiért letöltette velem. Mert ugye CD-t kapott. És megpróbálta feltenni a drivert (gondolom gyakorolt ;] ), de a rencer figyelmeztette, hogy újabb van fent. Naná, hogy újabbat rakunk fel, egyszerűbb egy pen driveról telepíteni, mintsem a gyári CD böszmeségeit és a régebbi cuccot felrakni. Bejött, a szemembe mondta, hogy nem az a driver van fent, mint amit mondtam.
    - Miért, mit is mondtam? Azt, hogy a legújabb referenciadriver van fent, nem a gyári.
    - Nem, te azt mondtad, hogy a gyári van fent.
    - 1, 2, 3, 4, 5, 6,... ...
    Annyira még vagyok vén trotty, hogy ne emlékezzek a tegnap elmondottakra, főleg egy ilyen ügyfélnél. De letöltöttük neki, és megkapta. Legyen vele boldog. Én pedig háborgok, mert amit csinál, azzal már nagyon-nagyon közelített egy olyan határhoz, amihez nem kellett volna. Ezek után is úgy érzed, hogy nekem kéne visszafognom magam? Amúgy a gyári CD és a kézikönyv benne volt a dobozban. :DDD
    Kiváncsiságképpen megnéztem a gyártó oldalát. Látszik, hogy a pult másik oldalán állok, nem a szokványos felhasználó vagyok. Nem találtam meg, hogy milyen tartozékoknak kellene bent lenni a dobozban...

Új hozzászólás Aktív témák