Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
én megtapasztaltam, hogyha egy nagyobbacska kft ellen küldöm őket, akkor a kezdeti segítőkészségből késöbb vállvonogatás lesz

valahogy azaz érzésem, hogy megvan az a kör, akikkkel szemben nem akarnak igazán nagyon fellépni és annak ellenére, hogy 100%-ban jogilag alátámasztva is igazam van, a fogyvédes a kivizsgálás után már csak a vállát vonogatta, meg mondogatta, hogy ő már nem tud semmit tenni, megérti a problémámat, de ezt már csak bírói peres úton tudom rendezni... (nem számítástechnikai volt, csak kicsit fura, hogy míg a kiskereket piszkálgatják, addig egy másik szakterülettel, ahol esetlegesen nagyobbacska cégek vannak, azokat nem szeretik megpiszkálni)
Eddig sem voltam nagy véleménnyel róluk, de most már egyáltalán nem érdekelnek, és ezek után megoldok minent én magamnak.
Tehát: nappal is ''rémisztő'', ''kétajtós szekrény'' méretű alvállalkozókat keresek alkalmi munkára...bérezés jutalékos formában
- najó! viccet félre, megoldom magam 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- najó! viccet félre, megoldom magam