- ldave: New Game Blitz - 2025
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CsST: Mi az az instant túra?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus_l
aktív tag
Én igaz vásárló vagyok, de szerintem inkább nagyobb probléma a notebook üzleteknél, hogy nagyon sok nem hozzáértő lapul a pult mögött.
Felénk van olyan üzlet, ahol egy ilyen szakbolt eladója nem tudja megmondani, hogy mi a különbség a Dell Inspiron 5520 és 5521 között. Én legalábbis elvárnám, hogy az árult készülékek változásainak utána néznének, követnék a fórumokat. Ha én tudom ezeket, ő is tudja, aki csak notebookokat és kiegészítőket árul.Ugyan ez a helyzet sajnos a mobiltelefonos üzleteknél is fennáll... sok helyen azt sem tudják, milyen tudású készülékeket árulnak, melyek a szériahibák. Itt igaz, általában 2 ajtós emberek az eladók, de azért elvárt lenne...
Lehet az én igényeim túl nagyok, de 1-2 országgal nyugatabbra az ilyen üzletek alkalmazottjait megválogatják - ráadásul jelenleg kis országunkban rekord magas a munkára várók száma...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest