Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Zolás

addikt

válasz stol #10671 üzenetére

Nem vagyok boltos de hozzászólnék, kérdeznék:
    Jól látok a görbült részen kis égésszerű nyomot(mintha áthúzott volna az áram vagy hasonló)
    Szerintem a lap mükszik igy is csak a procival nem megfelelő a kapcsolat és lehet hogy az szállt el(a proci)
    Ha van valami próbaprocitok próbáljátok le a lapot. Lehet hogy a kedves vevő tápja szállt el.(Home szerelt codegány+tsai.co) vagy bármi egyéb.
    Egyébként meg ha sérült akkor ne pattogjon. Ha meg elsimeri hogy ő volt a ludas akkor meg pláne. Fizikai sérülés=gar jótállás vesztés.
    Ha veszek nálad egy öreg AMD procit garral és szétszedem mert megállt a venti és lesarkazom azt se vagy köteles hegeszteni :DDD
    Valahogy bírjátok müködésre a lapot és imádkozzatok hogy a garidő alatt nem jön vissza.
    Esetleg bevállalhattok egy ingyen összeszerelést az uriembernek(habár senki se kötelez rá) és akkor kiderülhet mi a hiba.
    Ha elmegy a fogyvédhez és megvan a leírás hogy bevallottan fizikai sérülést okozott nem hiszem hogy nyerne. Ez az user sara. Le kell nyelnie.
    További tiszteletteljes szervizelést :DDD Én ennyi marhaságot nem birnák elviselni. :R

• tlac

nagyúr

annyiból nem mindegy, hogy visszahajlítjátok és lehet utána sem fog menni

hu, még így is nehezen látta meg

• DeFranco

nagyúr

Szerintem annyit megtehetsz (vevő megtartás jogcímen), hogy felajánlod, hogy bár nem garanciás, de "ingyen" megpróbáljátok megjavítani. Tájékoztatod, hogy ez az alaplap végleges károsodásával is járhat (letörik a lába - mármint az alaplapnak). Ezt szépen leírjátok, hogy ne legyen gond, mégpedig úgy, hogy benne legyen az is, hogy a gari egyébként akkor ugrott is ezzel a lendülettel.

Megnézitek, ha visszagörbül jó, ha nem felvállalta a kockázat. Ha utána működik jó, szereztetek egy jó pontot, ha nem, akkor elmagyarázod, hogy a görbülés miatt rövidzár bla bla bla... és game over.

1: te megtettél valamit a vevő elégedettségéért
    2: sok idődbe nem került
    3: aláírta, hogy nem garanciás ;)

Ha nem írja alá, nyugodt szívvel hajthatod el, senki nem ad neki igazat. De legalább etikus voltál.

szerk: az legyen belefogalmazva, hogy nem garanciális ügyintézés jogcímén, hanem egyébként javítod

Új hozzászólás Aktív témák