Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
-
nagyúr
Sok érte egy kicsit, ha azt veszem alapul, hogy az egyébként nem olcsó iStyle-ban 7.500-ért szétszedik a notit, megpucolják, újrapasztázzák és kitakarítják az egészet. Esetedben meg ugye csak egy VGA-ról van szó. Ugyanakkor ha szervizóradíjban számolják, elképzelhető, hogy annyi.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
LamerGyuri
senior tag
Ezt most komolyan kérdezed, vagy ez valami teszt, hogy milyen válaszokat kapsz?
Én megcsinálom egy tábla Milkáért, de akkor
- a bicskámmal fogom kitekerni a csavarokat
- késsel fogom lekaparni a rászáradt pasztát
- levételnél elszakad egy-két gap pad a memóriákon. "jójaz, úgyse látja, visszatapicskoljuk"
- 10bar levegővel fújatom ki a bordát. upszi, elfelejtettem lefogni a ventit. na nem baj, csak 1 évvel lett rövidebb az élettartama.Vagy kifizetsz 3-4 ezret, és akkor a megfelelő szerszámokat, alapanyagokat, és törődést fogom használni.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
-
unclefucka
senior tag
Gyakran olvashatsz itt a Számtech boltosok memoárjai közül, most éppen annak lehettél szemtanúja, amikor kiborulnak. Ne vedd a lelkedre.
Szerk.: Inkább olvass privit!
[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
macilaci78
nagyúr
Egy szakember rezsióradíja 2-5 k között mozog, legyen az asztalos, gázszerelő, vagy számtechszerviz. Ha célfeladathoz speciális tudás kell, lehet ez 10-20 k is.
Ez tartalmazza a szakértelmet, gazda szemléletű hozzáállást, helyes választást az alapanyag mennyiségére és minőségére vonatkozóan, mindenből a 27% térfát, felelősségvállalást arra, hogy nem lesz rosszabb, illetve ha ennek az esélye fennáll, akkor még a megkezdés előtt felhívják rá a figyelmet, hogy dönthess, stb.
Aki ettől eltérő fizetséget kér, annak a szemében vagy a saját munkája, vagy a hozzád fűződő viszony van másként értékelve.
És akkor egy gondolat a hálapénzről: egy szervizes megteheti, hogy bicskával esik a VGA-hoz, de egy orvost mi vesz rá, hogy ne a tőle telhető legjobb módon járjon el?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
LamerGyuri
senior tag
Legközelebb használok néhány smile-t, hogy érezhetőbb legyen az irónia
Kérdezz bátran, ahányszor csak szeretnél; látod, itt minden szart meg tudnak beszélni, még ha meleg a helyzet, akkor is.
[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
Balinov
titán
hatasfokkal nem volt gond, ha posztomentes volt, hutotte is rendesen a 4870-et, bar az elso takaritas utan az elso dolgom a muanyagkeret levetele volt. volt 4850-em is, mondjuk az a Force3D fele Accelero-s gyarihuteses, azt is kellett pucolni, de kevesbe gyakran.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
ViZion
félisten
-
Pötyi
őstag
Jó, de ez messzire vezet - aminek szintén nincs értelme. Mert ha mostantól kezdve az USB csatlakozók elektronikája mögé beraknak egy nagyfesz tüskék elleni védelmet, akkor támadják a DVI csatlakozót, vagy a HDMI-t és kiégetik a videokártyát. Vagy a három és feles Jack-dugón keresztül a hangkártyát. Vagy az RJ45-ön keresztül a hálózati kártyát. Aztán amikor a gép minden portja fizikailag védett lesz UPC szinten a túláram ellen, akkor majd támadnak mikrohullám-fegyverrel, vagy EMP-vel. Akkor majd a legutolsó tanyasi asztali gép is Faraday-kalitkába lesz költöztetve? Akkor majd földhöz vágják. Akkor majd lesz benne G gyorsulás érzékelő is, ami felfúj egy légzsákot a belsejében. De akkor még mindig szétlőhetik. Kapjon kevlárborítást?
QNX is cool!
-
cbmfan
őstag
defiant1965 a felhasználóneve, ergo nem mai darab a kedves Dávid. két dolog lehetséges: ez vagy tényleg szívat ahogy írtad, vagy ez is a for Dummies sorozatban kiadott könyvből "tanulta" a PC használatát. bátor volt, vett egy lapot, de még mindig segghülye (ezt segélyhelyére javítaná firefox ) hozzá.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
addikt
Pedig hány lehetőség van még benne
UI: Miért nem képesek az emberek kicsit gondolkozni, olvasni, értelmezni, egyszerűbb az ismerőst, volt kollégát, barátot zargatni mindenféle hülyeséggel. Kezdem unni néha, csak 1 picit gondkolkoznának már, és maguktól rájönnének a jóval több infóból, mint amit csöpögtetnek a "problémáról".
-
Gyerekek, ez kezd faraszto lenni. Tudom, hogy OFF topic meg minden, de neha ugy erzem, jo lenne ide valaki, aki gatyaba razna a tarsasagot.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
ViZion
félisten
De hát a táptól nem lesz több az fps, mehet bele a legolcsóbb, jó az...
Egyszer boltossal is összevesztem, mert a céges gépbe mindig LC power és kodegány került, évente csere...
szerinte a por teszi tönkre. Majd szétcsattant a fejem. Ilyen hozzáállással boltos volt...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
veterán
Igazából ezen nem direkt spórolhattak, ez valami régi gép lehetett, amiben apránként kicserélgettek mindent, csak a tápot nem.
Emlékeztek azokra a gépházakra, amiket LAN partikhoz hurcolásztunk, na, olyasmi volt, fogantyú volt a tetején. De nem az a szép piros BMW-s előlappal, hanem csúnya kopott, dizájntalan (randa) előlappal.Az USB-k se voltak bekötve, mikor a merevlemezt cseréltem, még akkor dugdostam rá az alaplapra szálanként, mivel aki előttem szerelhette évekkel, az nem tudta hova kell kötözni.
Meg a tetején a ledek se égtek, vagyis az rá volt kötve, de a ledek be voltak nyomkodva, szétszedtem a kapcsolópanelt, valami dróttal, gyufával bebökdöshették, mert a ragsasztással együtt hátra voltak esve, na visszaillesztettem őket, és odaragasztottam, most már mennek a visszajelző ledek is rajt.
Ezeket mondjuk meg is köszönte.Meg a BIOS is csak defaulton volt, és a processzorhűtő emiatt nem PWM módban ment, hanem maxon pörgette a ventit, olyan zaja volt, amit már régen hallottam, de beállítottam ezt is, olyan csendes lett egyből a gép...
Pláne most, h már nem a Codegen táp van benne (annak is kertitraktor hangja volt).Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
SP4C3
veterán
Az milyen szép, amikor "vársz" a telibevert windóztízre hogy frissítsen, mert nem húztad ki netkábelt a reinstall előtt. Ott aztán pörögnek az órák.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
solena
tag
"Nyilván egyikünk sem hülye a géphez" - tiszta sor, ezt nem is vitatom
Win7 nem adott stop-kódot kékhalálkor? Mert ha annyit sem tudott adni, akkor a vas hisztis. Általában akkor nem tud a win naplózni, ha hw-hiba miatt döglik meg.
Tisztán elméleti feltételezés: ha jól tudom, a win10 egy csomó feladatot átvesz a biostól, amit a win7 még meghagy a lapnak. És azért műkszik win10 alatt, mert a hibás működésre való cuccot elfedi a win10 saját megoldása.
De majd ki leszek javítva, ha hülyeséget pofázok
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
solena
tag
Közben eszembe jutott még valami. Annyira evidens, hogy először nem is gondoltam rá...
"percekkel OS telepítés után" - hülye kérdés: tiszta win7-et használtok telepítésre, vagy olyat, amibe beemeltétek a drivereket? ezen is elhasalhat.
Szerk.: akkor már tárgytalan, ha megszokta. Csak elgondolkodtam a problémán
[ Szerkesztve ]
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
solena
tag
-
solena
tag
Ez nem ásványi olaj, hanem a 3M cucca: Immersion Cooling with 3M(TM) Novec(TM) Engineered Fluids Ha jól értettem, valami vízféle (hallás utáni angolból nem vagyok túl jó). A 9gag linken a táblán egy pillanatra látszik a felirat, hogy a 3M folyadékát használják.
-
solena
tag
Én is csak olajjal láttam ilyet. Csak a buborékok viselkedése nem olyan volt, mint olaj esetén (olajban a buborékok látványa olyan "smooth"-élmény, a vizes vizes jellegű folyadékokban a bubik kissé "szögletesebbek"), ez tette gyanússá a folyadékot, és lestem utána
Persze nem kizárt, hogy valami olajféle, ennyire azért nem néztem utána, csak az megmaradt a videóból, hogy a narrátor külön kiemeli, hogy ez nem (ásványi) olaj (vagy baromira félrehallottam)
[ Szerkesztve ]
-
TommyX_
őstag
Igen, mert sokaknak ez nem "munka", én meg olyan "hülye" vagyok, ha hoznak egy gépet, lementem az adatokat, felrakom a windows-t, beállítottam a D meghajtóra a mappa átírányításokat (doku, zene, video, kepek, letöltések mappa, felrakom a programokat, amikre szüksége lehet, majd amit talál minden windows frissítést.
Na igen, ez nekem olyan jó szórakozásHand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest