Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
Ehehehe... igen van ilyen, sajnos több mint a jobb...
Nem 1 konkurenciánál ill. más boltokban olyan de olyan elcsípett mondatokat lehet hallani hogy ihaj csuhaj. Mármint én tudom, hogy ez a vetitő szöveg, vagyis a ''rádumálom a szarra mer kisbolt vagyok és éppen ez van készleten téma'' megy, de a tv-ben is gázos reklám módszerekkel próbálják elérni ezt...
pl. ugye most van egy csúcs reklám a tv-ben : (pontosan most nem megy az idézés)
''marika néni a kisboltban is megmond, hogy az XY mosópor...''
Érted, a többszintes, újgazdag negyedben található házikóban élő látszólag értelmiségi anyuka a ''Marikanénivel diskurál a kisbótba'' és nem valami super vagy hipermarketben vásárol... A kisbótba meg még amúgy se lehet bankkártyával fizetni...
Szóval az ilyen reklámok hatására kitalálnak valami jó kis szöveget, felveszik a mesemondóköntöst és árusítanak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kalandor: Habemus papam
- Posta, csomagküldés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest