Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajda0506
csendes tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
tessék itt egy link: link
ezt egyébként most találtam ezt az üzletet, itt olcsóbbra írjaa linket linkesítettem. NG
[ Módosította: ngabor2 ]
-
Vajda0506
csendes tag
mi a véleményetek a philips (nemtommilyen) borotváról? van rajt szakállvágó is.
"csak" 14ezer ft -ez nem rossz ár nem? -
Vajda0506
csendes tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
hát én sem, ez most már biztos

-
Vajda0506
csendes tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
nehogy félreértsd nem szoktam ilyeneket olvasni, csak valahonnan infót akartam szerezni!
ui:kár, hogy nem először ide jöttem

-
Vajda0506
csendes tag
nah am erről a cikkről van szó:
"Marianne Montag, sztárok stylistja arra inti a fiatal férfiakat, hogy jól gondolják meg, mekkora szőrt növesztenek arcukon, mert amellett, hogy igen nehéz a szakáll gondozása, még öregíti is viselőjét, a kecskeszakáll pedig egyenesen nevetségessé teszi az arcot."most egyenlőre sztem marad a kecskeszakáll, tegnap kicsit röviditettem, had sűrűsödjön még egy kicsit, aztán sztem egypár hónap és meghagyom körszakállnak

am kössz a tanácsokat
ui. a nyuszi szakállvágót fog azt hiszem hozni

-
Vajda0506
csendes tag
őő azt ugy olvastam vmilyen divatlapon, hoyg az! am nekem is az van
a minta pedig, hogy körbevágom, és az, hogy a számnál nem egy bozont az egész, nah ink megmutatom:i http://www.habostorta.hu/NEW/uploads/kep/0024/0024261_1.jpg
nah itt, hogy a belselye rövidebb, vagy esetleg nincs, az alja, meg a bajusznál hosszabb meg ilyenek! nah tom hülyén fejeztem ki sorry -
Vajda0506
csendes tag
egyéniség...köszi amugy......na most nemtom mi legyen. azt olvastam egy helyen hogy a kecskeszakáll idióta!:S mittommillen fórumon vagy hol... :S
azt hiszem ebből igencsak körszakáll lesz.. előbb utóbb... tesóm szerint jól állna nekem a kör, jobban mint a mostani!u.i.: a körszakáll annyiból rosszab sztem, hogy az tényleg több foglalkozást igényel! értem ezalatt, hogy mintára vágás, mittom illenek:S

-
Vajda0506
csendes tag
sziasztok! itt tök új vok, nemtom, naon nagy kérdésem lenne!
sztetek nem gáz 16 évesen szakáll???? mer valaki ezt mondja valaki azt... volt már pl. olyan csaj aki elnézett18nak, eszerint joo, meg idősebb bnőm is volt már miután meghagytam, mivel nézett az ő baráti köre sem fiatalabbnak mint Ő, és nem is kérdezték, h mennyi vok! nah szval sztetek gázos ennyi idősen a szakáll? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest