Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
Borg76
tag
Hello.
Annak ellenére amiket irtam róla szerintem ennyi pénzért nem találsz ehhez hasonló monitort.Én kb 2 órát töltöttem el a beállitottam de most elmondhatom, hogy tökéletes a képe.Minden sarok a helyén, gyönyörü élesek a betük stb..
Az a kis ''hasa'' még mindig megvan de!
1.Már egyáltalán nem zavar, észre veszem.(pl tron képcsövekben 2 csik, idövel azt se venni észre.)
2.Ismerösöm Sony multiscan monitorán is tapasztaltam ezt a jelenséget.
Továbbá ne felejtsük el, a monitor + tulajdonságait.Tco03, magicbright2, 3 év gar.
Én minden nap használom a MB2-öt és nagyon jó dolognak tartom.Játék alatt teltek a szinek, erös a kontraszt mig pl ilyenkor olvasgatás netezés közben csak 1 gombnyomás és máris pihentetöbb a szemnek.
A lényeg, hogy a 765mb egy jó monitor csak jó darabot kell kifogni.Természetesen ez mind az én egyéni véleményem és tapasztalatom !!
Remélem tudtam segiteni.
Byby :)
Aktív témák
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest