- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Az életkor nyílván az ''újoncnak'' szól, más információnk nincs egymásról, ezt nem kell sértésnek venni.
De azt nem értem én sem, hogy miért is ne fáradna el jobban az elekronyika nagyobb frissítés mellett, mint kisebbnél... Nem a danubius rádió a jó példa szerintem, inkább egy motor, amit lassabban járatva tovább lehet hajtani, mint maxra pörgetve. Azt mondják, egy monitornak olyan 4-5 éve van kb. 8 órás napi használat mellett, aztán már nem az igazi, ha egyáltalán még megy. Fényvesztés, malomkerék, ilyeneket emlegetnek... Ha ugyananyi képet ''hamarabb rajzol ki magából'', akkor hamarabb is megy tönkre. Ez teljesen tudománytalannak hangzik, de régóta tervezem a ''Mitől is fárad el a monitor?'' című topic elindítását, (csak valahogy mindíg elnapolódott - most meg is teszem,) ott talán tudományosabbnak tűnően jobban is kifejtem, ha más okosabbat nem ír - folytassuk ott!... :)
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Marathon (2025)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- One mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest