Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- kemotox: Ki érti ezt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Az Apple új programozási nyelvvel rukkolt elő, hogy idővel leváltsa a most használatos Objective-C nyelvet a platformjain.
A nyelvről iBook formátumban itt tudtok letölteni könyvet ingyenesen: [link], PDF-ben pedig a következő linken: [link]
Mi a véleményetek a nyelvről, próbálta már valaki? Én megjelenés másnapján letöltöttem hozzá a fejlesztői környezetet, de mivel még erősen Beta verzió, kb 10 perc nyomogatás, tesztelgetés után elszállt.
Nekem egyébként kevésbé jön be az új swift, mivel hozzám közelebb állnak a C alapú, erősen típusos nyelvek. C, C++, Java.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest