Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_pda_
tag
válasz
proci985
üzenetére
Szia, semmi extra, csak gondoltam, kicsit beszélgetnék itt a kint élőkkel.

STHLM-ban tengetem a napjaimat, és nyelvtanulás témakörben guglizva akadtam a topikra.
Még az egészet nem olvastam át, de az elejét meg a végét bővebben.
Igazából Avicularia nickje ütötte meg a szememet a tagok közül, más IT portálról ismerem a nickjét, majd ha megjelenik itt, kifejtem bővebben.
Szóval, talar du svenska?
Nej
Valami tölcsér kéne, amivel beletölteném a fejemembe a tudományt.
A koromnál fogva hátrányos helyzetben vagyok az idegen nyelvekkel kapcsolatban (LII), mert sajnos az én időmben csak az oroszt nyomták.
Németből alapszavak,meg egszerűbb dolgokat megértek, az bizonyos hobbyk miatt maradt rajtam, szótárazásból.
Majd később, jött az angol, IT és egyébb érdeklődési körök miatt.
Ebből is csak a szavak voltak, amikből elég nehéz egy mondatot értelmesen összerakni.
Februárban elkezdtem a Duolingo-t, angolul, kb augusztusra végeztem a 60 témakörrel.
Nekem nagy segítség volt, mert most már basic szinten el tudom intézni a dolgaimat.
Ezt gyakorlom is naponta.
Júniús óta vagyok kint, építőipar, illetve inkább bontó.
A cég svéd, de a kollégák magyarok, tehát fejlődési lehetőség az nulla, angolból meg svédból is.
Ez így elég tré.
A personnumert várom a napokban, talán utánna SFI?
Szóval ez az alaphelyzet.
Olvastam a véleményeket az SFI-vel kapcsolatban, hát, nem tudom ,mit kellene tennem, h hatékony legyek.
Igazából olyan szintet kellene elérnem, h el tudjak szabadulni ebből a cégből, és a szakmámban tudjak dolgozni.(elektriker, vagy bilmekaniker)Azt hiszem, ez így elég, első körben, rólam

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Kuponkunyeráló
- Bluetooth hangszórók
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest