Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno70
tag
-
zeno70
tag
Sziasztok!
Megörököltem egy órát, amit gyanitok, értékesebb kategóriának számit, már az arany mivolta miatt is. Rákerestem a gyártóra és jó kis svájcinak mutatják be.
A kérdésem csak az lenne, hogy szerintetek mégis milyen kategóriát képvisel, illetve hol lehetne pontosan felértékeltetni? Tudtok valami megbizható órás szakértőt ezügyben?Nem mai gyerek már, de még mindig jól mutat (kicsit távolabbról)
Végülis talán nem válnék meg tőle, de nagyon kiváncsi lennék, hogy trezort kell-e neki épitenem vagy az asszony simán hordhatja a kezén, a mindennapokban?
[ Szerkesztve ]
Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
Bocsika, nem erre az osregi kerdesre akartam reagalni (de igy sikerult), hanem tajekoztatni az ujakat, akik nem tudjak.
Akinek nem inge, ne hordja...koszi.Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
válasz Alvin66 #3340 üzenetére
Ha meg valaki nem irta...
Linket ugy teszel fel, hogy ha van egy kimentett linked, akkor itt iraskor megnyitod a "Link" gombot es oda bemasolod. Azt leokezva beilleszti a szovegbe. Ha a linknek mas nevet akarsz adni, akkor a kis kek mezot atirod. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
Ezt lattatok mar?
[link]Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
Egy kis erdekesseg: [link]
-
zeno70
tag
Ehhez z joszaghoz mit szoltok?
[link]Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
válasz eddie17 #15677 üzenetére
Na, eddie17 - te tenyleg vagany orat talaltal! En is nezek ilyet itt, femcsattal, remelem talalok.
Semmi kolonc (stopper), csak ami kell. Kicsit nagynak tunik, de meglatjuk... Hatha meg vilagitana sotetben is...?Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
-
zeno70
tag
Megismetelek egy kerdest, mert tovabbra is kis kivancsi vagyok.
"Inkabb megmutatom, mit sasolok most [link] Titanium...hm...ez vajon mit nyom a latba?"Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
Nem tudom a Magyarba kuldes dolgot, de tan "Seiko" irta multkor, hogy az Orientet ott (Amazon) olcsobban meg lehet szerezni - ezert irtam, hogy akkor a Tissot-t is.
A video vekkerei utosek, az araival is megelegednek.Igen, nem rossz itt Ny-ban, de nekem is hataridos a buli, ugyanis - sajnos - nyaron huzok haza. 3 eve vagyok itt es mit mondjak...megbirnam szokni. Errol sokat lehetne meselni, de igy is bocs az off-ert.
Inkabb megmutatom, mit sasolok most [link] Titanium...hm...ez vajon mit nyom a latba?[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
Csak azert gondoltam megkerdezni, mert azt olvastam rola, hogy japan belseje van, igy gondoltam, hatha ismeri valaki es tud rola velemenyt mondani. Mindenesetre a 48 ezres ar eleg (a linkben) eleg meresz.
[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
Elnezest urak - elsiklottatok a kerdesem felett (pedig meg hosszabbra is sikeredett).
Erdeklodtem a 15567-68 sz. kommentben a Kenneth Cole orak irant. Ha teljesen erdektelen a tema felvetes (a marka miatt), akkor abbol is ertek...es sorry.[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
Itt van meg egy magyar oldalon is: [link] Ennyit szerintem nem er, de a felet talan...
-
zeno70
tag
válasz yodamastah #15566 üzenetére
Igen, tudom es keresgelek is. Csak megjegyeztem, hogy nagyon szep ora a jelzett Orient, kar, hogy nekem nem jo.
Tudom - mas kategoria, de mennyire turheto a Kenneth Cole marka? Persze nem a Seikokhoz vagy Orientekhez kepest, csak ugy altalaban, pl az arahoz kepest. Olvastam rola valahol, hogy Japan belseje van. Akkor talan nem lehet nagyon gagyi...vagy igen?
Ilyen jott elem, noha bor szijjas: [link]
vagy ez: ( tenyleg csak a konnyu olvashatosag kedveert - sorry) [link]
ez se csunya:[ Szerkesztve ]
-
zeno70
tag
válasz BiriBum #15551 üzenetére
Tenyleg nagyon szep ez az Orient.
Nekem is felkeltette az erdeklodesem. Vajon meddig jarhat a leteves utan...?
Az uj ara amugy itt 715 dollar. [link]
Huu, valahogy meg kene baratkoznom az automatic orakkal...es talan meg is vennem...Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
Tenyleg - beneztem - nem automata a Bulova, kar, hogy borszijjas. Hol helyezkednek el a Bulovak a rangsorban...a Citizen-Seiko szinten futnak?
Jo ez a Lange es igazan alkalmi vetel...elkondolkozok rajta.
A Seikot az asszony ma vissza vitte (ra bizom a piszkos munkat ), aztan valszeg hajlok a Citizenre...esetleg masra, ha addig meglatok valami ujabb nyero masinat.
Akkor majd ujra farasztalak benneteket, ha nem nagy baj.Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
válasz BiriBum #15475 üzenetére
Nem szeretnem mindennapi hasznalatra fogni, csak alkalmi viselest tervezek...de gondolom igy sem lesz orokos az arany bevonat.
Ha mar csunyan lekopik, akkor talan megint nezek egy ujat.
Igazabol nem voltam egy nagy ora hordo ember, mert a telefonok kielegitettek. Most a karacsony koruli ora vasarok fogtak meg es vonzottak be az orak vilagaba. Regeben volt egy szep, Q&Q oram, amit meg Ausztriaban vettem. Az is hasonlo fem es arany szinu lanccal volt korul veve...es az is megkopott egy par ev utan. Igaz, azt meg fizikai munkaban sem vetettem le.
Most olyat kerestem, ami arban sem durva (mert kovezzetek meg, de sajnalok tobb szazezret kiadni ra), viszont mutatos es ertekes is valamennyire. Ne legyen az a kategoria, mint a telos reklamnak volt regen, hogy zacskot huzott a fejere telefonalas kozben. Tehat ne kelljen szegyelleni az ido mutato keszuleket.
Megbizhato tipust is kerestem es nem a divatorak vonzzanak. Nem akartam felhuzost, sem automatat, mert ha sokaig nem hordom, akkor nem jo. Igy kotottem ki a Seikonal es a Citizennel, mint neves ora gyartonal.
Nezegettem meg a Skagen, a Fossil, a Bulova orakat is. Lehetoleg fem csattosat keresek es fazonra az ilyenek tetszenek. A Skagen szamomra legszebbje [link] sem buvolt el, igy azt ejtettem, a Fossil tul elvont es nem is ismerem, hogy marka-e, de itt egy szebb darab [link] a Bulovaban meg ez az arban is jo, szep darab [link] pont automata...es nem is fem csattos. (Meddig megy egy automata, ha leteszik?)
Szoval nem vagyok elkotelezett,a 2 tipussal, de nem talalok jo alternativat.Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
válasz SEIKOtomi #15472 üzenetére
Koszi SeikoTomi es Busman a velemenyeteket!
En szakmailag teljesen amator vagyok az orak teren...ezert is kerem a velemenyeket es erveket. Mastol is elfogadom a megjegyzest.
Bocs, de azert kattogok rajta, mert par napom van eldonteni: csereljek vagy ne.(?) Meg nem dolt el bennem, de (hozzaszolasotok alapjan is) pontot kell tennem az ugy vegere.Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
válasz Palika71 #15450 üzenetére
Koszi a velemenyeteket! Sory, csak most vagyok ujbol gepnel.
Vegulis az oroknaptarnak es a stoppernek se veszem tul nagy hasznat, tehat nem ez fog donteni a Seiko es a Citizen kozott.
Megbizhatosag, (marka)ertekesseg, muszaki precizitas teren voltam kivancsi a ket ora kozti kulonbsegre, illetve melyiket eri meg megvenni?
Ahogy mondod - valaszthatok tetszes alapjan is, csak kerdes, hogy megeri-e a valamivel jobban tetszo Citizenert 25-30 ezer forinttal tobbet kiadni (plane, ha semmi nyomos elonye nincs)?
Megkerdeztem az eladot az uzletben, hogy melyik a jobb marka (Seiko vs Citizen...mindkettot arulta) es csak azt tudta mondani, hogy mindketto hasonloan jo, de mig Seikot mar vittek vissza hozza, mert elromlott, Citizent meg az 5 ev alatt nem.
Igaz, ez csak az o tapasztalata.
Nagy altalanossagban sem tudom, melyik jobb marka, de ebben a konkret esetben plane erdekelne.
Aki esetleg nem emlekszik - a ket ora: [link] [link]
Amugy nektek melyik tetszik jobban?Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
zeno70
tag
Segitsetek legyszi a dontesben!
A napokban vettem egy Seiko Solar orat 250 dollarert, mely ez: [link] es ma meglattam ezt a Citizent 380-ert: [link]
Mindketto solar es kb hasonlo teljesitmennyel birnak. A Citizen jelenleg jobban tetszik, kerdes megeri-e kicserelnem (ugyanis ki lehetne)?
Szerintetek melyik a jobb ora, ha arat nem nezzuk, illetve azt is figyelembe veve?Kivancsian varom a velemenyeteket, mert valamit dontenem kell, de jelenleg bizonytalan vagyok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest