- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Melon87 #71350 üzenetére
Tulajdonképpen szép
Annyi volt mint ahogy a watchshop.comon fel van tüntetve?
A fekete pulsar számlapjáról egy cockpit jut eszembe.Direkt válogatsz ebből a szegmensből? Csak mert ennyiből - ha már úgy is külföldről rendelsz - a skywatches vagy dutyfree-ről elismertebb órák is kijönnek.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Melon87 #69843 üzenetére
Szívesen...Én ilyesmiket nézegettem...
-
-
Golota
aktív tag
válasz
Melon87 #68116 üzenetére
Kint biztosan meg tudod venni olcsóbban is. Nálunk a 27% ÁFA és a kevés vevő miatt komoly árkülönbség van egy ilyen óránál (is).
A radio controlled annyit jelent, hogy az óra szerkezete képes venni egy rádiójelet, amit a föld több pontjáról sugároznak (nálunk ez Németország) és naponta egyszer ehhez beállítani magát. Az eredmény: mindig másodperc pontos óra, amit soha nem kell állítani. Ezt sok Casio is tudja amúgy, meg Junghans, Seiko, stb egyes modelljei.
Volia: [link]
-
entropy
tag
válasz
Melon87 #68116 üzenetére
A radio controlled téma az, hogy egy központi toronyból sugározzák a pontos időt (atomóra), amire mindig beáll az óra. Ami még jól nézhet ki, hogy éjszaka mikor nem kap fényt, az óra megáll, majd mikor kis fény éri akkor hirtelen beugrik a pontos időre, jól nézhet ki.
-
Golota
aktív tag
válasz
Melon87 #68051 üzenetére
Kicsit drágább, mint amit kinéztél, de én ennyi pénzért egy ilyet vennék:
http://citizen.timecenter.hu/citizen+orak/promaster+radio+controlled+karorak/CB0010-02E.ora
- napenergiás
- rádiókontroll
- zafírkristály
- acél tokHa létezik "gondozásmentes" óra, akkor ez az. "Élőben" még sokkal jobban néz ki, a kép nem adja vissza. Létezik fémszíjas változat és van egy sportosabb kivitel is, de szerintem ez univerzális óra, öltönyhöz és rövidgatyához is felvehető. Nekem ez a Citizen jön be a legjobban.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Melon87 #68041 üzenetére
Az egy divat óra.
Az igazi fanatikusok úgy tartják, hogy a mechanikus az óra, a kvarc az csak idõmérô. Azonban mindkettônek megvannak az elônyei és a hátrányai. A kvarc pontos, nem kell vele bíbelôdni, és viszonylag karbantartásmentes, míg a mechanikus pontatlanabb, karbantartást igényel, viszont van lelke, törôdni kell vele, valaki ezt szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest