Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz Hatvan9 #271719 üzenetére
#271718pulutodurumo kollégának igaza van. Fortis "betegség". A külső felületen van AR bevonat, az karcolódik, és kékes - szivárványos csillogása lesz. Le lehet polírozni, erre kérj árajánlatot, akár tőle is, vagy Pesti órás stb. stb.
Más, Casio vintage vonal... "érdekesen" szép 😁
[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
bigmasterg
addikt
válasz Hatvan9 #268805 üzenetére
"Márkának egy név, normaként meghúzva itt a vonalat ha az a világ legnagyobb Óra adatbázisában is szerepeltetve van, mint márka"
Akkor pl egy
Van Cleef & Arpels
Bexei Watches
Jacob & Co
stb..
nem számít óra márkának?szerk.: + a micro brandek
szerk2.: Most látom, hogy Bexeit már dzsi írta.[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
válasz Hatvan9 #268808 üzenetére
Kijelentheted,hogy gagyi a szerkezete az említett San Martinnak csak ez megint nem igaz.
Egy jól bevált, eléggé pontos, jó járástartalékkal rendelkező NH35-ös szerkezet van benne ami egy Seiko szerkezet.Az ára is mutatja,hogy milyen kategória...hát kb. ez sem igaz,mert sajnos - tetszik nem tetszik - sok nevesebb,általad is elfogadott igazi óramárkát kenterbe ver minőségben ÉS mindezt olcsóbban.
-
dzsi23
addikt
válasz Hatvan9 #268805 üzenetére
Tehát már a Seiko és a Sellita szerkezet is gagyi. Laikusként inkább kérdeznék, vagy csendben maradnék, nem osztanám az észt. Szegény Becsei Áron pedig most biztos elszégyellte magát, mert a Bexei nem tekinthető márkának, hisz nem szerepel "a világ legnagyobb Óra adatbázisában"... Hajime Asaokával együtt.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
dzsi23
addikt
válasz Hatvan9 #268626 üzenetére
"Egyetértek hogy élethelyzet függő"
Épp az ellenkezőjét állítom. Aki mechanikus órát szeretne, az mechanikus órát vegyen, teljesen függetlenül attól, hogy mennyit mozog munka közben. A még éppen kapható 7S szerkezetes Seiko 5-ökön (+ Lorusokon) kívül már az összes automata órát fel lehet húzni koronáról is.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Hatvan9 #268620 üzenetére
"Nem sokkal többért, (165)"
A linkelt óra 86 ezer forint, és valószínűleg még olcsóbban is beszerezhető..."mozgást nélkülöző munka (pl.:home office) melletti használat mellé ideális a kvarc"
Kivéve annak, aki mechanikus órát akar. A home office miatt senkit sem beszélnék le róla. -
addikt
-
SOAD19
addikt
válasz Hatvan9 #268532 üzenetére
Köszi, egy marketinges veszett el benned!
#268536 Ceree
Köszi, szerencsére még időben gondoltam meg magamat.Jövőre lehet venni kellene még valamit, ez a DH-re hasonlító CW is egész jól néz ki, ezzel a szíjjal párosítva: [link] Fém szíjjal nekem, ez a fehér számlapos óra túl ingerszegény, de lehet élőben más lenne a véleményem. Bár a Bader fémszíjnak ritka hosszú a csatja, emiatt se bejövős: [link]
Ami per pillanat még tetszene az a korábban mutatott Alpina Alpiner 4 (valami szilikon szíjjal, mert nem vagyok bőr szíj párti), esetleg Sinn 556I RS. Anyagilag nyilván a CW lenne a legszimpatikusabb, a másik kettő jóval drágább és az talán a legizgalmasabb/legsportosabb a három közül. Az Alpina üvege nem tudom, hogy mennyire tükröződik, mennyire jó az AR-je, ebből a szempontból a másik kettő biztos jobb (a Sinn dupla AR-es, a CW meg fehér számlapos...) -
-
Hatvan9
senior tag
válasz Hatvan9 #268484 üzenetére
Sziasztok!
Történet folytatása, megvásároltam végül a kiválasztott egyedet, vannak külsérelmi apróbb hibái, ezeket ki lehetne javítani, érdemes is lenne rá, persze mindenképp kap egy “lelki” teljes szervízelést már csak azért is mert olyan mintha a szerelmem lenne de igazából fájna nekem ez a plusz 100 vagy akár nagyobb összeg, ezért lehet hogy csak ennyit kap.Tekintve hogy a korábbi óráim önmagukban nem kerültek ennyibe és ráfordítani sem nem kellett rájuk szinte semmit.(Diesel Mega Chief különböző színekben “Gyűjtemény” )
De nyilván a szervizben lévő dolgozókat ki kell fizetni, csak ilyen összegekkel nem számoltam.
A Breitlingem, félek bárkire hagyni, bármennyire jó benyomást hagytak bennem a Hantos órás dolgozói, ez az első “rendes” órám és ahogy megvettem ott is hagytam az üzletbe náluk.Halottam rossz történteket régebben..de nem itt, nyilván viszont akkor is a félelem megvan, egyébként köszönöm mégegyszer a fórumnak az ajánlást, az üzlet korrektsége eddig tényleg meggyőző!
Még nem kapom vissza egy darabig de eddigiek alapján már merném ajánlom másnak is, emberileg/árilag is a Hantos órás üzletét.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Dyson akkumulátoros porszívók
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest