-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
Bár nem sok Szovjet órám van, de az a pár darab elég pontos. Épp tegnap említettem ezt az alsó kismásodperces Pobedát, bármelyik svájci mellé oda merem rakni pontosságban! Én sem akartam elhinni, de 5-10 másodpercen belül van a pontossága! Egy jól beállított és nem szétkopott óra elég pontos tud lenni, akár 50-70 éves korában is.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
solgew
csendes tag
Erre például itt azt írják, hogy Stainless Steel (IP) Akkor ez most mi és mennyre kopik?
Egy irányba húznak például a Miyoták, nemrégiben tettem föl egyről képet, azon látszik is.
Erről, csak azt tudni, hogy: Orient Caliber 46943 Akkor ez most kétirányú? Egyszer volt a kezemben egy (már nem emlékszem milyen márkájú) automata. Egyik irányba pörgött mint a fene. Majd kiugrott az ember kezéből. Ilyet nem szeretnék. Szóval ez nekem fontos kérdés. Honnan lehetne róla biztos választ kapni? Bár, ha a kezemben lesz és megrázintom párszor, szerintem fogom érezni.
Lehet, hogy naponta nem kettő, hanem harminc másodpercet fog sietni, de ennek a jelentősége vajmi kevés!
Azért nekem ez nem mindegy. Órát szeretnék, nem saccométert. Azt gondolom, hogy bele kell férnie a pontosságnak a heti 1-1,5 percbe. Ha nem, akkor az nekem nem kell inkább.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Új Robotporszívó és padlótisztító
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest