- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
bigmasterg #275867 üzenetére
Itt a magas labda! Valaki zsaroljon meg, hogy vagy megveszem az órát, vagy fel leszek jelentve személyiségi jogok megsértése miatt. Ráadásul, annak is a minősített esete áll fenn, mivel véleményeztem is a rajta szereplő hölgyeket.
"Van olyan ismerősöm akinek 10+ éve nincs bejelentett munkahelye mégis jól él."
Mint ennek a srácnak, aki 34 évesen nyugdíjazta magát: [link] Hát nem tudom, szerintem ott a szülők is besegítettek, mert nagyon nem akarta elmondani, hogy mennyit sikerült összegyűjtenie, de legalább 50-60M-t biztos, legalábbis ahogy a 30M-ról beszélt, hogy azzal számára elfogadhatatlan életszínvonalat tudott volna csak biztosítani magának. Azért 12 év alatt a 2010-es évek elején-közepén ennyit összegyűjteni, hááát... Bár ki tudja, mondjuk, ha kapott a szülőktől lakást, nem kellett lakhatásra költenie, és tényleg nagyon fogta a pénzt... De szerintem nem véletlen nem akarta elárulni az összeget.#275868 Tsebacsi
A hozzájárulásuk nélkül használtam fel a képeiket...
Természetesen jobbra húztam, de...(mondjuk pesti, én meg debreceni, úgyhogy már csak ezért is lehet, tudom ne áltassam magam
) Pedig, ha tudná, hogy milyen szép óráim vannak... Biztos vagyok benne, hogy azon nyomban dobná, sőt mi több tépné le magáról a bugyiját.
Amúgy valóban durván felülreprezentáltak a pasik a társkeresőkön, sokkal kisebb az esélyünk. Kíváncsiságból rákerestem ugyanarra a korintervallumra, és bő 4,5*-es többségén volt a találat a pasikra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- Bittorrent topik
- Medence topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Egyedi ékszerdobozka
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest