Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
válasz
phranxinatra #137309 üzenetére
En csak ujatt vennek (116610), es csak a date, keramia, csak a femmel hordanam... de eloben annyira nem tetszett... sott, eloben mondhatni snassz... fenytelen, szurke egerke.... es a merci mutato nalam sem kedvenc... nyoma nincs az itt hajpolt 904L fenyenek... a po mellet meg egyenessen gagyinak hat...
(a 10-15 eves utott-kopott fem lunnetas meg egyesesen csunya... )Viszont ez az egyetlen rolex amiert penzt adnek!
A "36"-os klubbja nem mozgat...
szamomra a ROLEX a "sub". a tobbi csak hamuka...
Omega-val is kb igy vagyok... de ott a lista bovebb... PO,300,Moon, mind jobban kene (van) mint egy rolex, AT,SMP a vegere...
furcsa mod ezek mind szebbek mint egy sub... Szamomra... es ez a lenyeg... h szamomra.... kinek mi...katt Ez meg nem magyarazat de jo... mindenk gondolja bele melyiknek erzi magat, es tartsa magaba
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Meg pici. Meg szeretem ha egy órát lehet variálni, hol ilyen szíját teszek rá hol olyat. Most pl a natokat szerettem meg, de lehet hogy holnap megint mást.
Es ami a legfontosabb hogy nem 22-es -
vadászcsiga
félisten
válasz
Hú nehéz kérdés, egyrészt az amit Gonzi mond, hogy hiába a világbajnok werk ha olyan számlapot kell néznem ami nem tetszik. Masreszt sosem szerettem azokat a dolgokat amik úgy magátol értetődnek.
Múltkor pl senki nem tudott olyan érvet mondani ami meggyőzött volna. Meg Ronin sem. Te miert választottad azt? Szimplán meg szeretnéd ismerni a másik oldalt?
-
g0n21
senior tag
válasz
Ez éppen elég, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest