Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon gondolkozom egy 2006-os Swift megvételén, nemsokára megyünk megnézni, mire érdemes figyelni? Vannak-e típushibák, vannak-e pontok, ahol könnyebben rohad, ilyesmi?
Mennyit szabad adni egy 2006-os klíma nélküli, jó állapotú, 60e km alatt futott Swiftért szerintetek?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
Köszi Urak, ennél drágábban árulják, de tényleg jó állapotú. Azért lehet megnézzük így is, mert megbízható a forrás, lehet beleszeretünk, szerethető kisautónak tűnik.
-
Winne
nagyúr
Nem tudtok klímás jó állapotú, kevés kilométeres Swiftet Szombathely vonzáskörzetében?
-
Winne
nagyúr
Igazad van, de én kb hiába megyek, mert nem értek hozzá, max vagy elhiszem, amit mondanak, vagy nem, itt meg van emberem, akihez max elviszem és megnézi, de őt nem kérhetem, hogy egy napra álljon a rendelkezésemre.
Azért is írtam ide be, mert anno egy Fiat közösség tagja lettem és ott kb mindenki tudta, ha közülük elad valaki egy autót, akkor meg szabad-e venni, vagy sem.
-
Winne
nagyúr
válasz Motion_Blur #36208 üzenetére
Mennyiért ment el végül, ha nem titok?
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Bemelegítő kérdésem következik.
A Vitara és az SX4 S-Cross között mi a pro/contra ha mondjuk ugyanazzal az 1.4T-vel nézzük?
-
Winne
nagyúr
Mindkettő tetszik egyébként és jókat is hallok róluk, ezért gondolkodom. Amitől tartok kicsit, hogy sokan panaszkodnak az ülésekre, hogy nincs oldaltartás és kényelmetlen az üléspozíció. Erre mit mondotok?
"Menj el tesztvezetni és előre szólok h ne nagyon válogass szín és egyebek terén... "
Miért?Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz Vigneau #43731 üzenetére
Apropó Swift.
Régóta tetszik nekem az a kicsi 3 ajtós Sport Swift, biztos nagyon jól megy, pörgős motorral van szerelve.
Az is olyan, mint a legtöbb nem tömegtípus, hogy nehéz alkatrészt találni hozzá és/vagy drága az alkatrész?
-
Winne
nagyúr
válasz Vigneau #43733 üzenetére
+@(#43734) tboldi : igen a jó tömeg / le arány miatt szeretem én az ilyeneket, az enyém 95 le 970 kg-ra és az is teljesen jól megy, plusz imádom ezeket a pici autókat, csak hát a családra gondolva meg inkább a Vitara / SCross kettősben kellene gondolkodnom.
Most tették gazdasági totálkárra az autómat, amiből nincs a piacon kb és ugyanezért kérdeztem ezt a Sportot, hogy itt is uez-e a helyzet.
[Ebben] akkor vmi speckó motor van, amit kifejezetten ennek gyártott a Suzuki, vagy használták ezt más modellekhez is?
-
Winne
nagyúr
válasz tboldi #43746 üzenetére
Ennyire nem speckó, egy Sporting Punto, az a gond vele, hogy mások rajta a karosszériaelemek, amit ha szerencsém van, akkor legalább Olaszból tudnak hozni, amit fújni és fényezni is kell és örülhetek, ha nem kell hónapokat várnom, hogy találjanak mindent hozzá. A nagyobbik baj, hogy a hátsó hidat kiütötték alóla majdnem teljesen és azt mondták a szervizben, hogy ki kell vágni egy nagyobb darabot, hogy pótolva legalább lábra lehessen állítani az autót. Nem tudok összegeket, a kárfelmérő nem jött ki, mert Ő már nem akart dolgozni idén, tehát az első szemle is csak jövőre lesz és ha tudom is javíttatni, valszeg bukok rajta pénzt és egy összetoldozott autóm lesz, mindezt azért, mert valaki képes volt ledarálni 50 méterre a kereszteződés után egy járdaszigetes parkolóban... Szar világ ez.
@(#43747)Hego : az egész kereskedelem statisztikákból áll már úgy néz ki.
-
Winne
nagyúr
Urak!
Ilyen gépezet van itt valakinek?
-
Winne
nagyúr
Én ennek az elődjét használtam, de fényben is azt vártam, hogy többet tud a gyárihoz képest és nagyon hamar ki is nyiffant ahhoz képest. Nekem nem vált be, az árán hoznak 10 simát és nem világít érezhetően jobban az én autómban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest