Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
Felmerült bennem egy kérdés.
Használ e valaki tető csomagtartót 2021-es swiften?
Ha igen milyen tető korlát kell hozzá?
Mennénk nyaralni Olaszországba és elgondolkodtam rajta hogy ezzel kéne menni. Mert a másik az egy Hyundai Ioniq és azzal egyelőre nem mernék nekiindulni.Köszi a segítséget
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
Eladom a 2021-es Suzuki Swift GL+ autónkat ami 4300km-et futott mert nagyobb autóra van szükségünk.
Többen hívtak már mert a képek alapján nem tudták eldönteni hogy metál e a fényezés vagy nem. Korallpiros a hivatalos neve egyszínű piros 2021.7 havi 1.2 Hibrid. Szerintem az de valaki meg tudná erősíteni?Köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
Végül nem lesz Swace. Találtam egy nagyon jó állapotú Ioniqot.
Viszont van egy 2021.7. havi 4ezer kmert futott GL+ Swiftünk Korallpiros színű és el szeretném adni azt is.
Mennyi lehet a reális ára most? -
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
Eladtam a 2021-es Kia Proceedemet hogy veszek egy villany Hyundai Ioniqot vagy egy Nissan Leafet. Egyelőre elég esélytelen mert elszálltak az árak és mind össze is volt törve gányolva vagy elfogyott és nem lehet kapni.
Jött az ötlet hogy veszek egy Suzuki Swace-tVan valakinek tapasztalata ezzel hogy mennyi a fogyasztás illetve mennyit tud elmenni tisztán elektromosan? Tudom hogy tölteni nem lehet külön de gondolom azért tud menni a villannyal.
Köszi a választ
-
-
V.T.
aktív tag
válasz zsolt19900 #55291 üzenetére
Ez jó lenne én is kb ilyen áron szeretnék ha lehet. Várom köszi
-
V.T.
aktív tag
Ma meglett a kiválasztott. 4.3 millió
Swift 2020 évjárat 1.2 Gl+ Mild Hibrid piros 1970km-el Júniusi forgalomba helyezés. Hazafelé eléggé toltam neki 4.8 literes átlag fogyasztással elég szimpatikus. Asszonynak kiváló lesz.
Szeretnék venni rá téli kerék szettet. Esetleg tud e valaki kompletten? Vagy külön külön felnit gumit és szenzort?
15" 4x100 ET40 185/60R15 téli gumi.Köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
V.T.
aktív tag
válasz mefistofeles #55230 üzenetére
Ajha. Ott nem néztem csak a Googleba.
Tényleg van ára. Fura hogy a Vitába olcsóbb és az is komplett cucc.
Átgondolom vagy valahol kellene rá valami kedvezmény hogy olcsóbb legyen. -
V.T.
aktív tag
válasz zsolt19900 #55228 üzenetére
Igen érdekelne. Meg ha van esetleg kép róla az is.
Köszi -
V.T.
aktív tag
válasz mefistofeles #55226 üzenetére
Vásárlás után 3 héttel kapott céges autót. Azóta ott áll a parkolóban a Swift. Ezért adja el. Tök normális nő.
Azért se akartuk kihagyni. Újat néztem de ugyan ez 5.08 Milla lenne. Köszi a tippeket akkor nézek valami utángyártottat.
Gyárit sehol sem találtam sajnos.[ Szerkesztve ]
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
Úgy néz ki megtaláltuk a megfelelő autót
Fél éves 2 ezer km sincs benne 4,3 millio Ft Swift GL+
Foglalót raktunk majd pénteken tudjuk megvenni mert a törzskönyv a banknál van. Az eladó magánszemély.Kérdésem az lenne hogy létezik e Swifthez gyári könyöklő mint a Vitarához hogy egyben a kozepboxal együtt lehet cserélni? Vagy mindenképp utángyártott kell? Ha az akkor melyiket ajánlanátok?
Köszi
-
V.T.
aktív tag
válasz szivacs1987 #55153 üzenetére
Igen ettől félek én is. Mert az ovi közel van nap kb 6km oda vissza.
De ugye az ár nem mindegy. Mert a Gl+ használtan nem kerül annyival olcsóbba mint az új hogy megérje azt megvenni.
Nem egy előzgetős fajta. Ha úgy van az autópályán beáll az mögé aki 110el megy mert ő nem kerüli ki 😅😅🤣 -
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
Második autónak szeretnénk venni egy Swiftet.
Amit kinéztem 1.0 turbo GLX hibrid felszereltség 4 millió Ft 2018-as.
Ez ajánlott vétel lehet? 1.6 szívó Vitaránk volt az tudom hogy jó motor de az 1.0 turbo milyen lehet?
Legyen inkább új 1.2 Gl+ mild hibriddel?
Köszönöm a segítséget -
V.T.
aktív tag
Aposom gondolkodik az 1.6 szívó GLX Limited Vitara eladásán. Ha valakit érdekel keressen privátban.
-
V.T.
aktív tag
válasz Tom1939 #37045 üzenetére
Felraktam 4.9-re a Vitarát. Másnap meg is vették 4,6 Millióért adtam hozzá a téli kerekeket is. Én 4.7ért vettem az autót újonnan így belefért nekem ez a kis bukó.
Köszi mindenkinek a segítséget.Ma rendeltem meg a Kugát végül, mert a Sportage asszonynak nem tetszett és rendelni nem lehet, csak fehérek voltak készleten.
Mindenkinek sok balesetmentes kilómétert a Suzukijához!
Köszi hogy itt lehettemEsetleg ha valaki szeretne GLX kulcshoz való szilikon tokot kék színben jelentkezzen, megbeszéljük.
-
V.T.
aktív tag
Igen. De ahhoz nincs téli kerék kompletten illetve könyöklő. Már nem 200 a difi. Illetve az 5 - ből lehet alkudni de ha 4.7-re rakom fel a magyar abból is alkudozik
Illetve hiába 200-al drágább az új ha várni kell rá 3 hónapot. Én is így voltam vele csak akkor ráért és megvártam.[ Szerkesztve ]
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
Gondolkodom a cserén.
Van egy 2017.07. havi 1.6 GLX Narancs fekete Vitarám.
Első tulaj garázsban tartott, karcmentes, gyári könyöklővel és a turbós hűtőmaszkjával.
9ezer km van benne.
Szövet plusz gumi szőnyeg.
Téli kerék garnitúra szeleppel.
Mennyiért lehetne eladni szerintetek?
Kia Sportage-t szeretnék venni helyette amúgy semmi baja.
Köszi -
V.T.
aktív tag
Menet közben próbáltam, mindent lehet állítani, Waze-t is. A zene nem akar menni.
Mentem már vele vagy 1000 km-ert teljesen jól navigált, közben volt hogy menet közben új címet adtam meg neki semmi gond nem volt, de a zene nem akart menni a telefonról. Megpróbálom másik lejátszóval. -
V.T.
aktív tag
Android Auto-n keresztül hogy tudok zenét hallgatni a telefonomról?
Megy a Waze azzal nincs gond, de a zenéket nem találom pedig direkt raktam rá.
Tud valaki segíteni? -
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
Szerintetek van esély arra hogy a Vitara és egy Lg G6 Mirror Linken tudjon kommunikálni a gps miatt?
Lg Mirror Drive is kifagy vagyis kiírja hogy megszakadt a kapcsolat. De abban nincs gps sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest