- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
burgatshow #55660 üzenetére
jajaja, a Crossal kb. mindig úgy indulok útnak, hogy 3-4-5 ember tuti köszönni fog.... aztán amikor visszaköszönök jönnek rá biztos, hogy én tompítottal mentem, csak hát egy alacsonyabb autó jön szembe, akkor persze, hogy egy bizonyos ponton és szögben (ez fontos szerintem, hogy 1 ponton) vakítani fogja
Azokat szeretem, akik a mindenfelé világító frankón beállított fényszórójukkal villognak vagy kapcsolják rám a refit, hogy "vegyemmále" amit még rá sem tettem.... vagy a másik fajta autóstárs akinek kb. még csilivilibb lámpája van és az tolja rám a refit
Ja igen, meg a harmadik.... amikor úgy megyünk, pont én dombon felbukkanok ő pedig jön szembe, hát persze hogy pont arra a szögre esik, hogy azt hiszi csórikám, hogy refivel megyek aztán szépen rámkapcsolja....
Persze én tudom, hogy a gyárban így lőtték be, akkor rossz nem lehet, így elengedem.... max. aki nem ért a szóból és visszakapcsolja rám, neki megmutatom, hogy milyen lett volna ha valóban refivel megyek vele eszembe
Nekem is kifejezetten tetszik a vetítése ill. a képe is, főleg az, hogy a jobb oldalra eső út melletti sávot is egészen jól beteríti, bevilágítja.... sajnálom, hogy pl. kanyarfény (akár a köd felkapcsolásával is a megfelelő sebességig és kormányszögig érzékelve) nincsen, de hát lesz mit újítani legalább a következőekben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest