Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz mefistofeles #53875 üzenetére
Halkabb?
Lódítsd csaj meg pályatempóval gyári gumival. Megőrülsz a gumizajtól és a menetszél hangjától. Motornak nincs hangja az tény, de a többi zaj sokkal idegesítőbbA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
laca891
aktív tag
Nekem van egy 2 éves Swift GL+, még tisztán benzines 91 Le, hát azért autópályán 5. fokozatban kellenek a "lovak". Egyébként egyenes úton GPS szerint a 180 km/h -át nem igen lépi át. (persze nincs 4. fokozatban 170-175-ig kihúzatva.
Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!
-
Vigneau
félisten
Májusban, 3 éves korában majdnem egy 83 LE-s verzióra cseréltem be az 1.0 BJ-m. Aztán másé lett a kinézett autó. Sokat nézegettem videókat mindkét verzióról.
Ha kinyomják a szemét, a 83 LE-s is szépen szedi a tappancsait. A 111 LE-s háromhengerest viszont olyan vezetni, mint egy dízelt. Már alacsony fordulaton jól húz.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)