Hirdetés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterPH
senior tag
válasz
[Prolixus] #47536 üzenetére
Miért kellene írni bárhol? Mind a xenon, mind a LED-es fényszórókhoz kötelező az automata magasságállítás (előbbinél még a fényszórómosó is az volt), anélkül nem vehetne részt a forgalomban.
-
KubanitoS
veterán
válasz
95-ös benzinnel sincs semmi baja a kocsinak. Én hosszabb utak esetén (mondjuk pl nyaralás) szoktam jellemzően megkínálni drágább üzemanyaggal. Motorteljesítményben nem érzek amúgy különbséget.
Nekem új korában a 4. fokozat akadozott, de ez mára teljesen megszűnt, bekopott.
Ha üléshuzatot szeretnél, javasolnék valami komolyabbat, ilyesmivel több cég foglalkozik. Jellemzően nem olcsók, de minőségi munkát kapsz, senki sem fogja megmondani, hogy az most konkrétan üléshuzat. A teszkó gazdaságos üléshuzat inkább a zsiguli korszakban volt trendi szerintem, meg szerintem is elég felesleges a jövőbeli 2. tulajnak megkímélni az üléseket.
-
blakey
titán
válasz
Üléshuzatot használ valaki? - ha állatot is viszel vagy hagyod, hogy a kocsiban egyenek a gyerekek akkor használj huzatot, egyébként felesleges.
Jobb benzint szoktatok bele tankolni néha? - mint mindegyik autónak így ennek sem árt ha néha kap valami jót, általában 95+-t tankolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- 2 x Nanoleaf Shapes Triangles Expansion Pack 3 Pack + töltő eladó!
- BASETBL Office Chair eladó Győr-ben! 200 kg teherbirás!
- Új hangfalkábel OFC 2x4 mm2 réz hifi hangszórókábel hangfal vezeték
- Új digitális forrasztó állomás PTC hőfokszabályzós trafó 24V 110W
- Új digitális forrólevegős hőlégfúvó műanyag hegesztő Hotair 959D BGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest